Politie Gelderland-Zuid

Politie zoekt getuigen van tractorongeval

Neerijnen, 16-08-2007 o De politie is in het onderzoek naar de toedracht van het dodelijk verkeersongeval, met een tractor maandagavond op de 1e Tieflaarsestraat in Neerijnen, op zoek naar getuigen.

Bij het ongeval raakte de tractor rijdend in de richting van de A.H. de Kockstraat door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam op zijn kop in een sloot terecht. Een 13-jarige bestuurder uit Waardenburg kwam daarbij om het leven.

De politie zoekt getuigen die iets van het ongeval hebben gezien of gehoord, of die maandagavond iets bijzonders is opgevallen op de 1e Tieflaarsestraat of nabije omgeving. Omstreeks 23.10 uur werd bij de politie melding gemaakt van de aangetroffen tractor. Maar aangezien de jongen eerder op de avond al thuis werd verwacht sluit de politie niet uit dat het ongeval al eerder heeft plaatsgevonden.

Wie heeft iets gezien of gehoord?
Getuigen of mensen die anderszins over informatie beschikken die voor het politieonderzoek relevant kan zijn, worden verzocht contact op te nemen met het team Geldermalsen op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

VOA gaat verder met onderzoek
De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie is nog altijd bezig met het technisch sporenonderzoek. Hieruit blijkt inmiddels wel dat een technisch mankement kan worden uitgesloten. (08)