Gemeente Binnenmaas

Vrijwilligers gezocht voor oudejaarsfeest Puttershoek vuurwerk

De gemeente zoekt vrijwilligers voor de organisatie van een oudejaarsfeest op het Oranjeplein in Puttershoek. Het gemeentebestuur wil dat de jaarwisseling dit keer een gezellig volksfeest wordt. Er is 15.000 beschikbaar voor de organisatie.

De afgelopen jaren heeft het gemeentebestuur moeten constateren dat de ongeregeldheden rondom de jaarwisseling in Puttershoek steeds extremer werden. Zoals u misschien weet of met eigen ogen heeft gezien is vorig jaar de mobiele eenheid (ME) ingeschakeld om het Oranjeplein 'schoon' te vegen. Omwonenden, winkeliers, politie en de gemeente vinden dat dit zo niet langer kan.
Vrijwilligers
Er is gezocht naar een manier om het dit jaar gezelliger met elkaar te hebben. Een mogelijkheid is om een feest op het Oranjeplein te organiseren. Het idee is om er gezamenlijk een gezellig volksfeest 'voor en door Puttershoekers' van te maken.

Zo'n feest kost geld. Het gemeentebestuur heeft daarom besloten hiervoor 15.000,- beschikbaar te stellen. Om een evenement van deze grootte te kunnen organiseren, is een betrouwbare organiserende partij nodig. We zoeken dan ook een enthousiaste groep vrijwilligers. Heeft u al ervaring of lijkt het u leuk om ervaring op te doen met de organisatie van een groot feest, geef u dan nu op!

Inschrijfformulier
Download hier het inschrijfformulier en retourneer het aan het team Openbare Orde en Veiligheid, Postbus 5455, 3299 ZH in Maasdam. Mailen kan ook: gemeente@binnenmaas.nl, onder vermelding van 'OOV'. U kunt het formulier ook afgeven bij de balie in het gemeentehuis.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het team Openbare Orde en Veiligheid, telefoon 078 676 44 33 of email gemeente@binnenmaas.nl ter attentie van OOV.

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl