Nederlandse Tafeltennisbond


Binnenkort twee werkconferenties Modernisering Opleidingen.

16-08-2007

Zaterdag 13 januari 2007 is er een werkconferentie geweest met het doel om in grote lijnen de inhoud van de diverse aandachtsgebieden van de opleiding tafeltennistrainer 3 vast te stellen. Alle uitkomsten zijn uitgewerkt tot concepten en moeten nu weer nader worden bekeken. Er moeten weer nieuwe materialen komen.

Werkconferentie
Het projectteam modernisering opleidingen wil daarom gelijk na de zomer een werkconferentie organiseren om bij de opleiding tafeltennisleider 3 de werkopdrachten nader te concretiseren en versneld vorm te kunnen geven. We zouden daarbij heel graag ook van uw inbreng gebruik willen maken. Wanneer u bereid bent om aan deze werkconferentie deel te nemen meldt u dan aan. U krijgt dan geruime tijd van te voren informatie over de precieze inhoud.

Waarom
Het projectteam bestaat uit een klein groepje. Wanneer we er in slagen om voor de werkconferentie een behoorlijke groep mensen bij elkaar te brengen, dan kan in korte tijd meer gebeuren dan anders in maanden. De positieve bijeenkomst van 13 januari jl. is voor ons een reden om weer een werkconferentie te organiseren. Zo kan er in het nieuwe seizoen gelijk goed gestart worden met de modernisering van de opleidingen

Gedachte opzet
De bijeenkomsten worden op twee avonden georganiseerd. Dit is om de bijeenkomsten voor alle belangstellenden op acceptabele reisafstand te houden. Daarnaast hebben we gemerkt dat veel mensen liever een avond meehelpen dan gelijk een hele zaterdag.

Data, plaatsen en tijden:
Gelukkig heeft een tweetal verenigingen zich bereid verklaart om voor deze bijeenkomst als gastheer op te treden. De bijeenkomsten vinden plaats op:

Locaties:

3 september 2007: 6 september 2007:

Speelzaal van TTV Flits Speelzaal TTV Dordrecht
Albert Cuypstraat 1A
Sportpark Corridor
8021 DT ZWOLLE
Visserstuin 7
tel: 038-4532419 3319 LL Dordrecht

tel.:078-6165726

U kunt uzelf aanmelden via een e-mail naar opleidingen@nttb.nl U dient dan even de gegevens in te vullen die op het aanmeldingsformulier worden gevraagd of de bijlage invullen en opsturen naar de NTTB (Postbus 600, 2700 NT Zoetermeer).