Demonstraties Yogisch vliegen 16 t/m 18 augustus


410 vliegers nodig voor een onoverwinlijk Nederland

VLODROP, 20070815 -- Raja Willem nodigt alle belangstellenden voor een demonstratie yogisch vliegen uit. Het yogisch vliegen vormt een onderdeel van het programma van de onoverwinlijkheidscolleges - middelbare scholen waar vedisch onderwijs wordt gegeven - en heeft als effect het maximaal benutten van onze hersencapaciteit. De onoverwinlijkheidscolleges bieden daarnaast het normale Nederlandse lesprogramma aan alle leerlingen aan. De eerste demonstraties vinden op 16 augustus plaats.

Wat is yogisch vliegen?
Door het toepassen van speciale, krachtige vedische technieken, in een toestand van diepe rust, is het mogelijk gebleken om door een mentale impuls de zwaartekracht te overwinnen. Dit wordt yogisch vliegen genoemd en is onderdeel van het TM-Sidhi programma. Uit ervaring en onderzoek is gebleken dat tijdens het beoefenen van yogisch vliegen de hersencoherentie sterk toeneemt.

Hierdoor gaat men de enorme potentie van de menselijke geest volledig benutten. Dit betekent dat men in het dagelijks leven creatiever wordt, meer van het leven geniet, dat wensen gemakkelijker tot vervulling komen en uiteindelijk verlichting wordt bereikt.

Indien het yogisch vliegen in een groep wordt beoefend dan heeft dit een krachtig uitstralings-effect op de hele omgeving. Als de groep groot genoeg is

- voor Nederland zijn dat 410 yogische vliegers - dan drukt dat zich uit in een verhoogd nationaal bewustzijn, een sterke toename van positiviteit en een wegebben van negativiteit resulterend in onoverwinlijkheid.

Er worden yogisch vliegen demonstraties georganiseerd en toelichting gegeven over onoverwinlijkheidscolleges in:

* Amsterdam, Nijenburg 73, 1081 GE, Amsterdam Buitenveldert, 11 uur 's morgens op donderdag 16 augustus
* Utrecht, Lanuarisweg 7, 3453 JA De Meern, 3 uur 's middags op donderdag 16 augustus
* Rotterdam, Heemraadssingel 103, 3022 CB, Rotterdam, 11 uur 's morgens op vrijdag 17 augustus
* Lelystad, in de Koepel, Maasstraat 36, 8226 LP, Lelystad, (vlak bij de school), 3 uur 's middags op vrijdag 17 augustus
* Roermond, hotel De Oranjerie, Kloosterwandplein 12/16, Roermond, 3 uur 's middags op zaterdag 18 augustus

Raja Willem. Nederlandse bestuurder van het `Global Country of World Peace'