Global Knowledge volgens onderzoek kwalitatief beste ICT-opleider


NIEUWEGEIN, 20070816 -- Volgens een recent marktonderzoek van het marktonderzoeksinstituut NIDAP heeft Global Knowledge het beste kwalitatieve imago in de ICT-opleidingenmarkt. NIDAP onderzoekt jaarlijks de markt van ICT-opleidingen door middel van kwalitatieve interviews onder managers die opleidingen bij ICT-opleidingsinstituten inkopen. Daarbij wordt ook gekeken naar het imago van de participerende opleidingsorganisaties.

Volgens het onderzoek onderscheidt Global Knowledge zich van de concurrenten op het gebied van cursuskwaliteit en deskundigheid van de trainers. Deze aspecten worden door de onderzochte respondenten als doorslaggevend gezien bij de keuze van een opleidingsinstituut. Daarnaast noteert Global Knowledge ook de hoogste score voor effectiviteit, betrouwbaarheid en de prijs/kwaliteitverhouding.

Met de behaalde score heeft Global Knowledge het meest positieve imago van alle onderzochte ICT-opleidingsinstituten. "Al met al een erg positief resultaat", aldus NIDAP in hun ICT-opleidingenrapport.

Piet Hompus, Regional Director Benelux van Global Knowledge, is zeer tevreden met de onderzoeksresultaten: "We zijn zeer verheugd met deze waardering. Een hoge cursuskwaliteit en deskundige trainers met hands-on ervaring vormen speerpunten van ons beleid. Daarbij staat de klant uiteraard centraal. Als marktleider lopen we graag voorop met nieuwe producten en innovatieve uitleveringsvormen, maar zeker ook als het kwaliteit en klantgerichtheid betreft."

Ook Joop Rodenburg, Operations Manager bij Global Knowledge, is opgetogen over het onderzoeksresultaat: "Deze waardering is het resultaat van de continue aandacht die wij vestigen op de ontwikkeling van onze docenten. Hierbij focussen we niet alleen op theoretische kennis, maar ook op praktijkervaring, die door de docenten meegenomen wordt naar het klaslokaal."

Over NIDAP

Onderzoeksbureau NIDAP levert marketing- en onderzoeksdiensten voor (ICT-) opleidingsinstituten, onderwijsinstellingen en e-learningspecialisten. In het jaarlijkse ICT-opleidingenonderzoek worden de bestedingen aan ICT-opleidingen en de marktpositie van de belangrijkste spelers in kaart gebracht. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder circa 350 geselecteerde ICT-professionals werkzaam in het bedrijfsleven, en overheids- en non-profit organisaties. Het is inmiddels de 13e jaargang.
Voor meer informatie: www.nidap.com of tel: 020-6892486.

Over Global Knowledge

Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen voor IT en management professionals. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers op het gebied van netwerk, beveiliging, VoIP en wireless en op producten van toonaangevende ondernemingen als Cisco, Microsoft, Nortel, Oracle en Red Hat. Ons management portfolio voorziet in training op project management, professional skills, business analysis en ITIL. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden - klassikaal in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant, en via Internet. Tevens wordt op elk van de locaties de mogelijkheid geboden examens af te leggen bij Prometric en VUE. Global Knowledge heeft computerondernemingen, profit-, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen geholpen kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners.
Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1100 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina en is eigendom van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Welsh, Carson, Anderson & Stowe. Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl





Global Knowledge