Politie Zeeland


Z-2626-2007 Man mishandeld na caféruzie
Gisternacht omstreeks 02.48 uur is een 50-jarige man uit Sluis op de Groote Markt in zijn woonplaats mishandeld.
De man was, met zijn 40-jarige echtgenote, in een café geweest waar de echtgenote van de man steeds lastiggevallen werd door een bekende van hen beiden. Op een gegeven moment werd e.e.a. zo vervelend dat de man tussen zijn vrouw en de bekende is gaan staan. Hierbij duwde de man tegen de borst van de bekende om hem weg te krijgen. Enige tijd later is de bekende het café uitgelopen. Toen de man en zijn echtgenote het café verlieten werd, op de Groote Markt, de 50-jarige man van achteren aangevallen. Toen hij op zijn rug op de grond lag zag hij dat het de kennis was die hem had aangevallen. De 50-jarige man kreeg enkele vuistslagen in het gezicht. Hij moet zich onder doktersbehandeling stellen vanwege de zwellingen in zijn gezicht.

O-2627-2007 Onder invloed
Een 39-jarige vrouw uit Renesse is gisteravond rond 23.39 uur betrapt op het rijden onder invloed.
De vrouw reed over de Hogezoom. Zij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat zij meer dan drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

Z-2628-2007 Twee fietsers botsen
In Sas van Gent, op de Westkade, zijn gisteravond rond 22.52 uur twee fietsende mannen frontaal tegen elkaar aan gebotst.
Een onbekend gebleven man hield op het fietspad aan de Westkade niet voldoende rechts en botste derhalve op zijn tegenligger, een 22-jarige man uit Terneuzen. De onbekende heeft summier zijn gegevens doorgegeven aan de 22-jarige, maar die werden niet opgeschreven, zodat de identiteit van de fietser niet bekend is. De onbekende verliet hierop de plaats van het ongeval. De 22-jarige fietser raakte lichtgewond aan zijn slaap als gevolg van de aanrijding. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

O-2629-2007 Vreemd verhaal
Vannacht, tussen 03.00 en 03.30 uur, is een 35-jarige Goesenaar beroofd van alles dat hij bij zich had.
Door een man werd de onfortuinlijke Goesenaar aangesproken in de Jan Pieterszoon Coenstraat in Goes. Hij bleek zijn kleding, gsm en portemonnee met inhoud kwijt te zijn. De man vertelde nogal veel te hebben gedronken en joints te hebben gerookt. Hij wist absoluut niet meer wat er allemaal gebeurd was. Met vrienden is de man de meest logische route terug naar de stad gelopen, maar zijn eigendommen kwam hij op die route niet tegen. Het is nu gissen naar de rest van het verhaal. De man heeft aangifte gedaan van beroving.





Politie Zeeland