Ingezonden persbericht


Ron van Zwienen in dienst als concerncontroller bij Euro American International

Binnen Euro American International, de holdingmaatschappij van onder andere Euro American Investors Group BV., is Ron van Zwienen RA in dienst getreden. De heer Van Zwienen zal zich op concernniveau ondermeer concentreren op de administratieve organisatie en interne controle.

Ron van Zwienen RA (47) studeerde na zijn Atheneum-opleiding aan het Nivra en deed zijn Propadeuse Rechten aan de Universiteit van Leiden. Aan de Erasmus Universiteit volgt hij momenteel deelstudies ten behoeve van de masters fiscaal recht, privaatrecht en financieel recht.

Ron van Zwienen werkte bij diverse accountancy-organisaties in zowel de profit- als non-profit sector. Tevens was hij werkzaam voor het Ministerie van Financiën. Daarnaast adviseerde hij diverse bedrijven op directieniveau.

Ron van Zwienen gaat zich als concerncontroller concentreren op drie belangrijke gebieden, namelijk de administratieve organisatie en interne controle, fiscaliteit en financierings-en verzekeringsvraagstukken. Deze taak wordt op concernniveau uitgevoerd maar staat ten dienste van alle dochtervennootschappen.

Erwin Gevers
Manager Marketing en Communicatie

Euro American Investors
Koninginnegracht 7 - 2514 AA Den Haag
Postbus 16355
2500 BJ Den Haag
Telefoon +31 70 364 73 00
Fax +31 70 365 57 76
Internet www.eaig.nl


---- --