Ingezonden persbericht


Persbericht

De Telefoongids biedt gratis routeplanner voor bedrijven

Connectionbox maakt bedrijven vindbaar

Amsterdam, 16 augustus 2007 - Met de Connnectionbox van De Telefoongids kunnen alle bedrijven een gratis routeplanner en plattegrond op hun eigen website zetten. Bedrijven zijn dankzij deze nieuwe online tool nu sneller en gemakkelijker bereikbaar voor klanten.

'We bieden al jaren een gratis routeplanner via onze Telefoongids website aan, maar met de Connectionbox kunnen alle bedrijven deze routeplanner ook op hun eigen website zetten', zegt Johnas van Lammeren, Marketing Manager Electronic Products van De Telefoongids. 'Routeplanners op het internet zijn populair, zo is routeplanner in Google* de meest populaire zoekterm in 2006.'

'Deze nieuwe dienst past dan ook geheel binnen de visie om bedrijven en personen met elkaar in contact te brengen. Daarnaast biedt de Connextionbox een extra voordeel. Bedrijven kunnen links naar de advertentie-items zoals de online commercial** en de 360Ës panoramafoto*** ook gratis op hun eigen website plaatsen'.

Connectionbox installeren

Bedrijven kunnen via de volgende stappen De Connectionbox op hun eigen website plaatsen:
* Ga naar de eigen vermelding van het bedrijf in De Bedrijvengids op detelefoongids.nl
* Klik op 'meer informatie'

* Klik vervolgens op de link 'Connectionbox op uw site'
* Volg de uitleg om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van Connectionbox

Meer informatie over de Connectionbox is te vinden op http://over.detelefoongids.nl/corporate/show/id=61005 .

*Google Jaaroverzicht 2006: http://www.google.com/intl/en/press/zeitgeist2006.html

** Met de Online Commercial biedt De Telefoongids bedrijven de mogelijkheid bedrijfsactiviteiten, producten of diensten visueel onder de aandacht van (potentiële) klanten te brengen.

*** 360 panorama foto is een serie van 3 foto's waarmee een bedrijf bepaalde ruimtes (binnen of buiten) kan laten zien, waardoor consumenten direct een indruk van het bedrijf krijgen.

Over De Telefoongids BV

Maandelijks wordt De Telefoongids door meer dan 5,5 miljoen unieke bezoekers gebruikt voor het vinden van bedrijfs- en persoonsgegevens, waarmee www.detelefoongids.nl in de top-5 (Multiscope, jaaroverzicht 2006) van de meest bezochte sites in Nederland staat. Dagelijks wordt De Telefoongids door bijna twee miljoen mensen geraadpleegd. Dit maakt De Telefoongids BV tot marktleider in directory services in Nederland. Naast de jaarlijkse uitgave van 45 regiogidsen die gratis worden verspreid onder ruim zeven miljoen huishoudens en 700.000 bedrijven in Nederland, is De Telefoongids ook te raadplegen via; de CD-foongids, De Telefoongids Professioneel, 1888 nummerinformatiedienst, SMS 1313, Siemens thuistelefoon, Nokia lokal search, Google Earth en mobiele routeplanners (FalkMobile en KPN op weg). De Telefoongids BV, gevestigd in Amsterdam, is een zelfstandig opererend bedrijf, er werken ruim 700 mensen.

.

# # #



Ingezonden persbericht