Uit: Nieuwsbrief 16 augustus 2007

Literaire Salon > OBA stand op De Amsterdamsche Boekenmarkt > OBA Kennisquiz >

Uitmarkt in Amsterdam

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus is het Uitmarkt. Dé start van het Culturele Seizoen. Alle culturele instellingen presenteren hun programma op de informatiemarkt. En alle literaire instellingen zijn traditioneel aanwezig op De Amsterdamsche Boekenmarkt. Ook de OBA is dit jaar volop van de partij. Dit jaar wordt de Uitmarkt gehouden in het Oostelijk Havengebied en in de omgeving van de nieuwe Centrale Bibliotheek op het Oosterdokseiland.

Literaire Salon Kom naar de Literaire Salon, die wordt georganiseerd door de OBA i.s.m. De Amsterdamsche Boekenmarkt. Deze keer in het gloednieuwe theater van de Centrale Bibliotheek (7e etage). Op zaterdag en zondag zijn er van 12.30 tot 18.00 uur diverse auteurs te gast om te praten over hun (nieuwe) werk. Zij worden geïnterviewd door Margot Dijkgraaf (zaterdag) of Petra Possel (zondag). Te gast zijn o.a. Renate Dorrestein, Marjan Berk, P.F. Thomése en René Appel. De toegang is gratis.
Kijk hier voor het programma van zaterdag en hier voor dat van zondag:
Zie het origineel
origineel

OBA stand op De Amsterdamsche Boekenmarkt

Kom ook naar de OBA-stand op De Amsterdamsche Boekenmarkt. De OBA staat op de Piet Heinkade als derde stand naast de stands van De Amsterdamsche Boekenmarkt en Amsterdam Wereldboekenstad. Als u dit weekend lid wordt bij de stand van de OBA, ontvangt u een Boekenbon van ¤ 5,00 of een T-shirt. Deze (inmiddels beroemde T-shirts) zijn ook te koop voor maar ¤ 5,00. (OBA-leden betalen ¤ 4,00).