Ingezonden persbericht


Presentatie Amerpoort kunstagenda Beautiful People

in Amersfoort

Amersfoort - Op vrijdag 17 augustus a.s. presenteert zorgaanbieder Amerpoort de bijzondere kunstagenda Beautiful People in het Berghotel in Amersfoort. De kunstenaars met een verstandelijke beperking hebben dit keer mensen in beeld gebracht uit alle delen van de wereld. De enorme verscheidenheid, de rijkdom aan gewoonten, kleding en kleuren inspireerden ze tot expressief en eerlijk werk. Het resultaat, een collectie uitbundige kunst is afgebeeld in de Kunstagenda 2008.

De agenda is vanaf september 2007 voor 12,50 euro onder andere te koop bij alle Bijenkorf-vestigingen in Nederland. De opbrengst gaat naar nieuwe kunst- en culturele projecten voor mensen met een verstandelijke beperking; cliënten van Amerpoort. (zie voor meer info, waaronder alle verkoopadressen; www.amerpoort.nl/kunst.)

Tentoonstelling

De kunstwerken van Beautiful People worden tevens van 18 augustus tot 18 november in Jans Pakhuys tentoongesteld en zijn daar ook te koop. In deze dagbestedingslocatie van Amerpoort aan de Grote Sint Jansstraat 4 in Amersfoort werken de kunstenaars op de 1e en 2e etage. Op de begane grond is een winkel en kunstgalerie.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Noot voor de redactie -