Ingezonden persbericht


NO TRUST NO GLORY. TRUST SPONSORT ROBERT DOORNBOS.

Dordrecht, vrijdag 17 augustus 2007, Trust International is voor het event Bavaria Cityracing 2007 en de komende 2 Champcar races in Zolder en Assen sponsor geworden van Robert Doornbos en Minardi Team USA. Het logo van Trust zal prominent op de raceauto van Robert Doornbos aanwezig zijn op de sidepods en de voorvleugel.

Michel Perridon, CEO Trust International: "Robert doet het geweldig in de USA. Hij heeft zich ontwikkeld tot een racewinnaar. Bovendien is hij een Rotterdammer. Ik vind dat hij alle steun verdient en daarom zullen wij Robert de komende race sponsoren met ons merk Trust. Ik ben er trots op dat ook hij nu ambassadeur wordt van ons bedrijf."

Over Trust:

Al meer dan twintig jaar is Trust de enige onafhankelijke producent in Europa van betaalbare, technologische randapparatuur voor pc's, notebooks, iPods, MP3-spelers en de PlayStation Portable. Elk product is zorgvuldig ontwikkeld en heeft de alom geprezen karakteristieken van het merk Trust: uiterst innovatief, perfecte kwaliteit, zeer functioneel, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Het brede en innovatieve assortiment van meer dan 250 verschillende producten wordt verkocht in meer dan 34 landen en is geheel op de wensen van de klant afgestemd. De Research & Development-afdelingen van het bedrijf in Europa en Azië houden de nieuwste markttrends en technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om producten te ontwikkelen die de klanten daadwerkelijk toegevoegde waarde en 'value for money' bieden. Daarnaast biedt Trust de consumenten een uitgebreid servicepakket, zodat zij kunnen profiteren van hoogwaardige producten met twee jaar garantie, een duidelijke website en een service centre dat in verschillende talen (technische) ondersteuning biedt. Via samenwerkingsverbanden met toonaangevende merken zoals Microsoft en Apple garandeert Trust optimale productcompatibiliteit en bewijst het een merk van topkwaliteit te zijn "waar niemand omheen kan".

Trust is al actief in de autosport als sponsor/partner van Spyker F1 Team en Renger van der Zande. Bezoek voor meer informatie over Trust International de website www.trust.com.

Voor meer informatie, foto's of interviews kunt u contact opnemen met: GR8 Industries BV
Eva van Pelt
E. eva@gr8industries.com
I. www.gr8industries.com