Ingezonden persbericht


Zomer Oldtimerbeurs in Autotron

PERSBERICHT
Zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2007 in Autotron Zomer Oldtimerbeurs: leukste dagje uit!

ROSMALEN - Vakantiegangers worden de komende weken door de media overstelpt met tips voor een leuk dagje uit. Het aanbod varieert van 'leuk om een keer naar toe te gaan' tot 'dit mag je absoluut niet missen'. Tot de laatste categorie hoort in elk geval de Zomer Oldtimerbeurs in Autotron op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2007.

De zomer van 1969 was onvergetelijk. Voor de eerste keer zonder pa en ma met een door hard werken bij elkaar gespaard Renaultje 4 met vrienden naar het Zuid-Franse Nice. Het vaal rode karretje is prominent aanwezig op de vele foto's die herinneren aan het avontuur. De toen populaire 4'tjes zijn inmiddels uit ons straatbeeld verdwenen. Wie zo'n nostalgisch 'koekblik' of een andere jeugdherinnering uit die jaren nog eens in het echt wil bewonderen, moet 18 of 19 augustus beslist naar Autotron. Op het ruime Autotron-complex staan gedurende het weekeind een groot aantal klassieke automobielen opgesteld. Een groot deel is tot in het kleinste detail door vakmensen gerestaureerd, andere exemplaren kunnen pas weer de weg op als het motorblok grondig is gereviseerd. Maar in welke staat ze straks dan ook in Rosmalen worden aangevoerd, de herinneringen die bij het zien van de krasse knarren komen bovendrijven zijn er niet minder om. Bel je vrienden van vroeger op en maak een afspraak voor een ongetwijfeld onvergetelijk bezoek aan de beurs.

Traditiegetrouw weten veel dagjesmensen voor de Zomer Oldtimerbeurs hun weg naar Autotron te vinden. Hetzelfde geldt voor handelaren in klassiekers, restaurateurs, stoffeerders, spuiters, bandenbedrijven, motorrevisiespecialisten et cetera. Ook enkele autoclubs geven in augustus hun visitekaartje af met een presentatie van al het moois dat het merk dat wordt vertegenwoordigd in de afgelopen decennia op de markt heeft gebracht. De aanwezige clubleden raken niet uitgepraat over de roemruchte historie van hun favoriete automerk.

Een deel van de beursvloer bevindt zich in de overdekte Spykerhal en een grote tent, het overgrote deel van het aanbod wordt echter in de open lucht gepresenteerd. Omdat de beursorganisatie op het buitenterrein niet op een metertje meer of minder hoeft te kijken, wordt de zomereditie van het oldtimerevenement gekenmerkt door een ruime opstelling. De aangevoerde handel kan dus van alle kanten goed worden bekeken.

De Spykerhal is ingeruimd voor standhouders die karrenvrachten naslagwerken boeken, folders en andersoortig informatiemateriaal over de meest uiteenlopende zaken betreffende het rijden in een historische auto aanvoeren.

De Zomer Oldtimerbeurs is op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2007 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 9 euro, kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron is gelegen aan de A59 's-Hertogenbosch-Nijmegen afrit 50. Met openbaar vervoer, OV/Reisinfo 0900 9292.

Voor meer informatie, bel de Autotron Infolijn 073-5233301 of kijk op www.oldtimerbeurs.net

Autotron Oldtimerproducties, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen, Postbus 142, 5240 AC Rosmalen Telefoon 073-5233301,Fax 073-5233382 e-mail: info@oldtimerbeurs.net, internet: www.oldtimerbeurs.net Handelsregister 's-Hertogenbosch: 160.61.383, Rabobank Het Maasland:1062.80.597, BTW nr: NL0099.06.198B01 Autotron Oldtimerproducties is een onderdeel van Brabanthallen Exploitatie Maatschappij B.V. Brabanthallen Exploitatie Maatschappij B.V. maakt deel uit van de LIB?MA-groep

---- --