Rabobank sponsor van het Europees Kampioenschap Hockey 2007

20.06.2007 / 14:00 / Rubriek: Sport / Organisatie: Rabobank nederland

Rabobank nederland

De Rabobank wordt sponsor van het Europees Kampioenschap Hockey. Dit toernooi wordt gehouden van 18 tot en met 26 augustus 2007 in Manchester in het Verenigd Koninkrijk. De nationale hockeydames en -heren strijden in Manchester om de Europese titel en om deelname aan de Olympische Spelen in China.

Met het sponsorschap van het Europees Kampioenschap Hockey onderstreept de Rabobank haar positie als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond.

Sipko Schat, lid raad van bestuur Rabobank Groep: 'De Rabobank is inmiddels al meer dan tien jaar hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en vergroeid met de hockeywereld. Inmiddels hebben we met 162 van de 308 hockeyverenigingen een bancaire relatie. Ook hebben we onze merknaam verbonden aan de Rabo Hoofdklasse en de recent gehouden Rabo Testserie. In Manchester strijden onze nationale dames- en herenteams om de Europese titel, maar ook om een ticket naar de Olympische Spelen in China. Het sponsorschap van het EK Hockey 2007 is in dat licht een logische keus.'

Meer informatie over Rabobank en de hockeysport is te vinden op: www.rabobank.nl/particulieren/sponsoring/hockey/. In het Rabo HockeyJournaal wordt wekelijks verslag gedaan van wedstrijden. Verder zijn er interviews en reportages over de Rabo Hoofdklasse, de play-offs en de verrichtingen van de nationale teams te vinden.

Voor persvragen:
Jan-Willem ter Avest, persvoorlichting Rabobank Nederland, e-mail: j.w.avest@rn.rabobank.nl, telefoon: (030) 216 1740