Gemeente Heerlen

Centrumwandelingen
Stadsbestuur nodigt uit voor discussie over centrum

Het stadsbestuur van Heerlen werkt aan een plan om het centrum van Heerlen verder te verbeteren. Burgemeester en wethouders willen deze ideeën graag met inwoners bespreken. Daarom bent u van harte uitgenodigd om samen met hen door het centrum te wandelen. De wandelingen vinden plaats op 18, 22 en 25 augustus.

Tijdens de wandelingen kijkt u met de bestuurders samen naar plekken die nog onder handen moeten worden genomen en naar mogelijkheden om meer sfeer te brengen in de binnenstad. Het is de bedoeling dat op informele wijze wordt gediscussieerd over de verbeterplannen. Al uw ideeën, kritische kanttekeningen en suggesties voor verbeteringen zijn daarbij welkom. De gemeente gebruikt uw opmerkingen om het plan verder af te maken. Daarna gaat het plan naar de gemeenteraad die een definitief besluit moet nemen.

Ervaren
U krijgt niet alleen te horen welke plannen er zijn, u gaat het ook ervaren. U krijgt een voorproefje van hoe het centrum van Heerlen in de toekomst zou kunnen bruisen. Dus volop cultuur, verrassende doorkijkjes en intermezzo's. Na de wandeling wordt u getrakteerd op koffie en vlaai. De besproken plannen worden dan nogmaals samengevat in een korte presentatie. Bovendien wordt vastgesteld wat de wandelaars belangrijk vinden om mee te geven aan het stadsbestuur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor een wandeling op de volgende data en tijdstippen:
- 18 augustus, vertrek om 11.00 uur

- 22 augustus, vertrek om 19.00 uur

- 25 augustus, vertrek om 11.00 uur
Alle wandelingen starten en eindigen bij de NIEUWE NOR, Pancratiusstraat 30 en duren ongeveer anderhalf uur.

Om de organisatie goed te laten verlopen, is aanmelden gewenst. Dat kan via e-mail: centrumwandelingen@heerlen.nl o.v.v. uw naam, het aantal deelnemers en de datum waarop u wilt deelnemen. Heeft u geen e-mail? Bel 045-5604755.

Noot voor de pers: u bent van harte welkom om mee te lopen met de centrumwandelingen. Aanmelden kan bij Francine Pelzers, afdeling Communicatie, tel. 045-5604365 of f.pelzers@heerlen.nl.

HEERLEN, 18 juli 2007
Concernstaf Communicatie
Francine Pelzers
(045) 560 40 70
06 - 30731041 (buiten kantooruren)
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------
b e r i c h t

p e r s

---- --