Ingezonden persbericht


Persbericht


1 augustus 2007

Steve van Deventer geeft bijbelstudies in Zelhem

In de week van 18 tot en met 25 augustus verzorgt Steve van Deventer de bijbelstudies op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Steve geeft bijbelstudies aan verschillende leeftijdsgroepen met deze week als thema 'Het doel van God in jouw leven'.

Steve komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en heeft als predikant op verschillende plaatsen in het land dienst gedaan. Op dit moment is hij voorganger van de Alphakerk Amstelland. Steve is een geliefd spreker op conferenties, mannendagen, in gemeentes en inmiddels ook op De Betteld. Als voorganger richt Steve zich met name op de geestelijke aspecten van het christelijk geloof waarbij hij inspeelt op de behoefte van geloofsbeleving.

Steve gaat deze week het thema 'Het doel van God in uw leven' behandelen. God heeft iedereen geschapen met een bestemming en een doel. Veel mensen worstelen met vragen in het leven omdat zij niet een doel hebben om voor te leven. Wanneer mensen hun identiteit in Christus ontdekken, kunnen zij zich ontplooien tot wie ze werkelijk zijn. God heeft de mens gemaakt met een bepaald doel en Hij heeft voor iedereen een weg uitgestippeld waar ze volledige voldoening in kunnen vinden.

Steve geeft voor verschillende leeftijdsgroepen bijbelstudies. Zo is er op zondag 19 augustus een dienst voor het hele gezin om 19.00 uur. Maandag verzorgt Steve om 10.00 uur een bijbelstudie voor jongeren van 13-15 jaar en vanaf 10.45 uur voor jongeren van 16 jaar en ouder. Dinsdag start er een volgende bijbelstudie voor volwassenen om 10.15 uur. Woensdag geeft Steve om 10.00 uur voor jongeren van 13-15 jaar een bijbelstudie en vanaf 10.45 uur voor 16 jaar en ouder. Donderdag is er dan weer een bijbelstudie voor volwassenen om 10.15 uur. Vrijdag sluit Steve af met een bijbelstudie om 10.00 uur voor jongeren vanaf 13-15 jaar en om 10.45 uur voor jongeren van 16 jaar en ouder.

De bijbelstudies zijn gratis te bezoeken voor zowel mensen op het vakantiepark als mensen van buitenaf. Door collectes worden de kosten van de bijbelstudies gedekt. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Dit persbericht en andere persberichten van De Betteld kunnen worden gevonden op www.betteld.nl onder het kopje 'contact' en vervolgens 'pers'.

Een foto van Steve van Deventer vindt u onder deze link: http://betteld.nl/fileadmin/pers/steve_van_deventer_270707.jpg



Ingezonden persbericht