Gemeente 's-Hertogenbosch

08-08-2007
Inloopochtend over herinrichting openbare gebied langs Westwal en Sint-Janssingel
De afgelopen maanden is de restauratie van de vestingmuur aan het laatste stukje van de Westwal afgerond. Binnenkort wil de gemeente starten met het verbeteren van de inrichting van de openbare ruimte. Wij willen u graag informeren over de plannen voor deze nieuwe inrichting. Het gaat dan bijvoorbeeld over bestrating, de plaats van de ondergrondse afvalcontainers en straatmeubilair, de aanplant van nieuwe bomen en de inrichting van de parkeerplaatsen tussen Willemsbrug en Wilhelminabrug.

Voor omwonenden en geĂŻnteresseerden organiseren wij op zaterdagochtend 18 augustus 2007 tussen 9.30 en 13.00 uur een inloopochtend op de boot van rederij Wolthuis die ligt aangemeerd aan de Sint-Janssingel. Er zijn op de boot verschillende deskundigen aanwezig die uw specifieke vragen kunnen beantwoorden aan de hand van kaarten en tekeningen. Bovendien kunt u door middel van een doorlopende presentatie kennis maken met de laatste plannen rond de restauratie van de vestingwerken langs de Stadsdommel.

Wij stellen uw komst tijdens de inloopochtend zeer op prijs en zullen u, onder het genot van een kop koffie, graag uitgebreid informeren.