EK Hockey dagelijks op www.rabosport.tv

09/08/2007 12:00



Rabobank Nederland



SAMENVATTINGEN EN DAGBOEKEN VAN FATIMA MOREIRA DE MELO EN MINKE BOOIJ

Het Europees Kampioenschap hockey is uitgebreid te volgen op RaboSport.TV. Op de site worden ruime samenvattingen van alle wedstrijden van de Nederlandse teams vertoond en een dagelijkse compilatie van de hoogtepunten van de dag. Ook geven Fatima Moreira de Melo en Minke Booij afwisselend iedere dag hun eigen visie op het toernooi.

Het EK wordt gehouden van 18 tot en met 26 augustus 2007 in Manchester in het Verenigd Koninkrijk. De nationale hockeydames en -heren strijden om de Europese titel en om deelname aan de Olympische Spelen in China. De Rabobank is sponsor van het toernooi.

RaboSport.TV is een nieuw tv kanaal op www.rabosport.tv. Vrijwel dagelijks staan er nieuwe online video-reportages op deze website over de Rabo wielrenners, hockeyers en ruiters. Sinds de introductie van RaboSport.TV in juli 2007 hebben al ruim 500.000 bezoekers de diverse items bekeken. Naast de sportieve prestaties is er veel aandacht voor achtergronden, kijkjes achter de schermen en persoonlijk commentaar van de Rabo sporters.

De samenvattingen en dagelijkse hoogtepunten zijn ook te bekijken op de side van de KNHB, www.knhb.nl.