Ingezonden persbericht


Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren, 10 augustus 2007

Nieuwsflits - "Het leukste bedrijf van Nederland"

Twee weken geleden hebben Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren, Paviljoen de Bloemert en Hotel Hoogeveen (samen Ritinimara) meegedaan aan het TV programma "Het leukste bedrijf van Nederland". Dankzij uw stem hebben wij gewonnen en staan wij in de maandfinale!

Deze maandfinale zal op zaterdag 18 augustus om 17:15 uur worden uitgezonden op RNN7. De herhalingen van het programma vinden plaats op zondag en maandag. Voor diegene die geen RNN7 kunnen ontvangen is er de mogelijkheid ons hotelfilmpje http://www.hethotel.nl/ritinimara.wmv hier te downloaden.

U kunt wederom stemmen door te bellen naar 0900 1403, tussen zaterdag 11 augustus vanaf 17:15 uur tot donderdag 16 augustus 12:00 uur.

Wederom, alvast bedankt voor jullie stem!
Hotel Hoogeveen is rustig gelegen aan een vijver- en bospartij en vlakbij het modieuze stadscentrum van de stad Hoogeveen. Deze culturele hoofdstad is centraal gelegen ten opzichte van natuurgebieden zoals het Nationaal Park Dwingelderveld en vele bezienswaardigheden.

Ga naar de http://www.hethotel.nl/hoogeveen website... Paviljoen de Bloemert (Midlaren) is omgeven door een gezellige jachthaven en gelegen aan het Zuidlaardermeer en beschikt over een sfeervol restaurant, een Captain's bar, een zaaltje (op aanvraag) en wel 3 terrassen met een fantastisch uitzicht op het Zuidlaardermeer.

Ga naar de http://www.hethotel.nl/midlaren website... Het gastvrije Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren in het noorden van Drenthe, gelegen tussen de culturele steden Groningen en Assen, is een ideale basis voor een gezellig (groeps) uitjes. Het hotel ligt in een schitterend brinkdorp, omgeven door een fantastische natuur.

Ga naar de http://www.hethotel.nl/zuidlaren/index2.html website...

Brink Oostzijde 6 - Zuidlaren

Telefoon: 00 31 (0) 50 4091261 - Fax: 00 31 (0) 50 4096011

E-mail: info@tibrinkhotel.nl - Website: http://www.hethotel.nl