Gemeente 's-Hertogenbosch

15-08-2007
Win entreekaarten van de Efteling of een overnachting!

De gemeente houdt tijdens de Bossche Kermis een bezoekersonderzoek dat zich richt op imago en tevredenheid. Dit staat in het kader van de nieuwe opzet van de Bossche Kermis. Bezoekers geven hun mening over bijvoorbeeld het attractie aanbod, de prijzen, de sfeer, de voorzieningen en de kermis als geheel.

Bezoekers kunnen op verschillende manieren meedoen. Een team onderzoeksmedewerkers loopt tijdens de kermis rond om mensen te enquêteren, maar je kunt ook vanaf zaterdag 18 augustus tot zondag 26 augustus via de site www.s-hertogenbosch.nl bij kermis de enquête invullen. Onder de deelnemers aan het onderzoek worden Efteling prijzen verloot.

Efteling entreekaarten en een overnachting in de Caroussel Suite De gemeente wil graag weten wat u van de kermis vindt en als beloning kunt u entreekaarten voor de Efteling winnen. Er wordt zelfs een overnachting in het Efteling Hotel, de themasuite De Carrousel Suite, voor het hele gezin verloot in 2007. In deze vrolijke, bonte suite viert vermaak, romantiek en nostalgie hoogtij. Bij binnenkomst hoort u meteen sfeervolle carrouselmuziek. Als u in bed ligt, lijkt het alsof u werkelijk rondzwiert.

Lees meer