Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Schreeuwen voor vrede, vrijheid en veiligheid in Odeon Amsterdam

Zaterdagavond 18 augustus laten jongeren hun schreeuw horen voor vrede, vrijheid en veiligheid, wereldwijd! Dit gebeurt in Odeon Amsterdam tijdens het feest 'Passion for Peace'. Het feest staat in het teken van de onveiligheid in Afghanistan en in alle andere landen waar het op dit moment niet veilig is. Naast de gebruikelijke Latin House en Electro tunes die te horen zijn, organiseert Move Your World interactieve acts die het publiek meenemen in de wereld van peace en freedom.

Er zijn Peace cocktails, Afghaanse hapjes en er lopen Peacegirls door de zaal met allerlei verrassingen. Stelletjes kunnen de Mystery Love Box bezoeken, om een Afghaans avontuur te beleven. En zelfs een toiletbezoek staat helemaal in het teken van vrede, vrijheid en veiligheid: met The Toiletboys kun je hier je eigen vrije en veilige ondergoed maken.

Passion for Peace wordt georganiseerd door Move your World, Passion en Odeon. De avond is onderdeel van de landelijke Scream campagne die Move Your World op dit moment organiseert. Jongeren worden op evenementen en op www.scream.nl opgeroepen hun stem te laten horen voor vrede, vrijheid en veiligheid. Dit kan met woord, beeld en geluid. De afzenders van de beste Screams komen in het programma Scream.tv op TMF, dat van 27 augustus t/m 21 september wordt uitgezonden. Op 21 september, de Internationale Dag van de Vrede, worden alle schreeuwen aan de pers aangeboden.


---

Einde persbericht

---



Ingezonden persbericht