Expositie Jean Vandeberg bij Eurlings Interieurs


VOERENDAAL, 20070817 -- Eurlings Interieurs uit Voerendaal organiseert vanaf zaterdag 18 augustus 2007 een expositie van Jean Vandeberg. Deze Heerlense kunstenaar heeft de showroom sfeervol aangekleed met schilderijen.

Jean Vandeberg volgde bij ITSH tekenlessen van John Wachelder, Schildertechnieken van Bert Mullenders en Sandra Hommen. Verder is hij volledig autodidact. Naast zijn beroep in de automatisering is hij ook sportmasseur en Register Interieur Adviseur. Eerder exposeerde hij ook al in het Gemeentehuis Voerendaal, bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds, Kunsthandel Maria Peters, Leenen Vastgoed en Eigen Atelier. Verder nam hij onlangs deel aan de kunstwandeling in Welten.

Zijn stijl is heel divers en hij werkt met materialen als aquarel, olieverf, acryl, pen en inkt en grafiet.
Jean bracht zijn jeugdjaren, tot 18 jaar, door in Zuid Afrika. Als kind was hij al betoverd door de kleuren van de natuur en de mens als individu. Vandaar dat tekenen al in een vroeg stadium een passie werd.
Gedreven door zijn creativiteit ontplooide hij zich met de jaren. Onlangs is de kunstenaar ook begonnen met maken van bronzen beelden. Toch blijft tekenen en schilderen de boventoon voeren. Een vaste stijl heeft hij niet. Waar hij zin in heeft, dat schildert hij. Vandeberg laat zich leiden door datgene wat zich uit het onderbewuste aan hem opdringt. Naast vrije werken maakt hij ook schilderijen in opdracht.

Kortom, hij is een veelzijdig en allround kunstenaar.
Jean is een mens die onderweg is, keuzes maakt en verder gaat.........
Zijn werk maakt indruk door de passie waarmee het gemaakt wordt.

www.jeandesign.nl

In onze showroom met onder andere Art Déco, Art Nouveau en Arts & Crafts meubelen is te zien hoe kunst in het interieur toegepast kan worden.

Openingstijden:
dinsdag 10.00-18.00 uur
woensdag 10.00-18.00 uur
donderdag 10.00-21.00 uur
vrijdag 10.00-18.00 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

Eugène, Maud & Judith Eurlings

Eurlings Interieurs
Valkenburgerweg 43
6367 GT Voerendaal
T: 045-5751212
W: www.eurlingsinterieurs.nl
E: info@eurlingsinterieurs.nl

meubelen-gordijnen-vloerbedekking-zonwering-slaapsystemen-decoratie-verlichting-projectinrichting-interieuradvies





Eurlings Interieurs