Ingezonden persbericht


Persbericht

Amparo Cortés besluit succesvolle Zwoele Zomeravonden in Kröller-Müller Museum

Otterlo, 13 augustus 2007

De laatste Zwoele Zomeravond van dit seizoen vindt plaats op zaterdag 18 augustus aanstaande en staat geheel in het teken van passie. De avond start om 17.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Vanaf 17.00 uur is een combikaart (NP Hoge Veluwe en museum) te koop met 50% korting. Het museum is tijdens de Zwoele Zomeravond open en er zijn gratis rondleidingen in museum en beeldentuin.

Deze avond vormt het hartstochtelijke slot van de succesvolle reeks Zwoele Zomeravonden van 2007 en biedt wederom een zeer gevarieerd programma van theater, literatuur en muziek. Zo zijn er performances van kunstenaars Marita Kratz en Leonie Muller en kunt u plezierig onthaasten aan de Reizende Koffiebar van Bart Groenewegen. Ook op literair gebied valt er weer voldoende te genieten. In het intieme Amphitheater van Marta Pan kunt u luisteren naar verhalen en gedichten van Vrouwkje Tuinman en Rodham Al Galidi, die dit jaar de Jongeren VSB Poëzie-prijs won. In het Rietveld-paviljoen vertelt Rick de Leeuw, die bekend werd als zanger en tekstschrijver van de Tröckener Kecks, over zijn passie voor voetbal, muziek en nog veel meer. Bij het mobiele reisbureau van Sees Travels boekt u een geheel verzorgde reis naar enkele kunstwerken in de tuin, met Nederlandse reisbegeleiding en een boeiend cultureel programma ter plaatse. Theatergezelschap Powerboat is aanwezig met de interactieve voorstelling Wohlwollen, een lesje in gastvrijheid en liefde en vooral ook het enige spel dat het geluk in de liefde niet in de weg staat.

De afsluiting van deze avond is in handen van internationaal topartieste Amparo Cortés. Amparo Cortés is één en al flamenco. Ze componeert en schrijft bijna al haar nummers zelf maar het is vooral ook haar hartstochtelijke podiumpresentatie die ervoor zal zorgen dat deze avond en de succesvolle serie Zwoele Zomeravonden van 2007 op onvergetelijke wijze worden afgesloten.

De Zwoele Zomeravonden worden mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Up-to-date informatie op www.kmm.nl

# # # # #