TROS

Hilversum, 15-08-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 18 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 18 AUGUSTUS

Suzanne Klemann ontvangt in TROS MUZIEKCAFE deze week de volgende gasten:

JIM is bekend geworden door Idols en heeft vervolgens een veelzijdige carrière opgebouwd; niet alleen als zanger maar ook als danser (Dancing with the Stars), televisieacteur en musicalster. Zaterdag brengt hij zijn band mee en speelt onder meer nummers van zijn laatste cd 'Vrij'.

DALÂL MAROUF, dochter van een Algerijnse vader, Nederlandse moeder en afgestudeerd popdocente, is als gitariste/zangeres/componiste nu zo'n veertien jaar actief in de popmuziek. Haar muziek is het best te omschrijven als akoestipop.

HANK THE KNIFE & the Jets werd in de jaren zeventig opgericht. Hun eerste single 'Guitar King' stond 11 weken in de hitparade en de tweede 'Stan the Gunman' bereikte zelfs een eerste plaats. Nu bijna 35 jaar later nog steeds vier heren met rock & roll- liedjes.

DENNIS KOLEN is de zanger en songwriter van de popband Wyatt. Zijn solodebuut maakte hij met de plaat The Jinx. De single 'That Girl Belongs To Me' was de voorloper van zijn tweede soloalbum 'Wild Oats'. Op dit album staan veertien popsongs. Praktisch elk nummer heeft zo'n aanstekelijke melodie dat je het liedje na een keer luisteren al meezingt.

De uitzending van TROS MUZIEKCAFE is van 16.00 en 18.00 uur op Radio 2. TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl