SP Tilburg


Problemen bij Welzorg houden aan

18-08-2007 * Deze zomer zouden de problemen bij Welzorg opgelost moeten worden, maar de klachten blijven aanhouden. SP raadslid Bart van de Camp: "De lange wachttijden voor reparaties van bijvoorbeeld scootmobiels worden door Welzorg inmiddels als normaal beschouwd". Hij stelt hierover vandaag schriftelijke vragen aan het college en organiseert begin september een meldweek voor klanten van Welzorg.

"De vele klachten over Welzorg, de organisatie die onder anderen verantwoordelijk is voor hulpmiddelen zoals scootmobiels, moeten voor september zijn opgelost anders heeft dat gevolgen voor het nieuwe contract", aldus wethouder Aarts in juli na een gesprek met Welzorg. Bart van de Camp was bij dat gesprek: "Eindelijk werden er spijkers met koppen geslagen. Maar nu de klachten over Welzorg gewoon aanhouden ben ik bang dat het daar bij blijft".

Om de klachten in beeld te brengen organiseert de SP in de week van 3 tot 7 september. Van de Camp: "Op deze dagen kunnen mensen tussen 14.00 en 16.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur bellen met medewerkers die op ons kantoor klaar zitten (013-5802320). Iedereen kan dan natuurlijk ook gewoon langskomen op de Piushaven 29 in Tilburg. Mailen kan tot 7 september naar tilburg@sp.nl onder vermelding van 'welzorg', of via de website www.tilburg.sp.nl. Als we een duidelijk beeld hebben van de problemen bij Welzorg kunnen wij daar in het debat over het volgende contract rekening mee houden".

In schriftelijke vragen dringt Van de Camp bij het college er op aan om Welzorg aan te spreken op de gemaakte afspraken.