Waterbedrijf Vitens nieuwe hoofdsponsor voor 25e Triathlon


VEENENDAAL, 20070521 -- 21 mei 2007 -- Na de fusie met Hydron Midden Nederland heeft Vitens de jarenlange samenwerking met de Triathlon van Veenendaal voortgezet. Die samenwerking begon in 1999, toen nog onder de naam WMN en gaat dus nu haar negende jaar in.

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland en levert drinkwater aan 5,4 miljoen mensen en bedrijven in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en een aantal gemeenten in Drenthe en Noord-Holland. "Het leveren van lekker, vers en betrouwbaar drinkwater aan huishoudens en bedrijven is onze belangrijkste verantwoordelijkheid," aldus Vitens medewerkster Nellie Smit: "Ook tijdens de triathlon op 18 augustus kunnen we daardoor de deelnemers en alle toeschouwers van dienst zijn. Vitens ondersteunt jaarlijks verschillende evenementen en organisaties. We richten ons daarbij primair op activiteiten die een directe relatie hebben met het product `water' en die het genieten van water benadrukken. We focussen ons daarbij op de relatie water, gezondheid en sport. De sponsoring en donaties die we doen zijn met name in natura: het aanbieden van water en/of het aanbieden van bidons/bekers." Naast de ondersteuning door Vitens wordt de 25e Triathlon Veenendaal ook gesteund door de Fortis Bank, Piet van Heugten tegels en tapijten, Intro bouw Veenendaal BV, H.Hardeman handels- en constructiebedrijf en cateringbedrijf Dick van der Maas.

Op 18 augustus 2007 zal in Veenendaal voor de 25e keer het startschot worden gegeven voor een van de grootste sportevenementen van de regio, de Vitens Triathlon Veenendaal. Met deze 25e keer is een echte mijlpaal bereikt en mag de Vitens Triathlon van Veenendaal zich met recht en trots een van de drie oudste triathlons van Nederland noemen. De voorbereidingen zijn in volle gang en deze jubileumwedstrijd zal grootser zijn dan voorheen, zo zal onder andere het Nederland Kampioenshap voor de masters in Veenendaal plaatsvinden. De website van de Vitens Triathlon, www.triatlonveenendaal.nl, is inmiddels weer online. Op de site is alle relevante informatie omtrent de triatlon te vinden. Ook het inschrijfformulier is via de site te downloaden. Maak samen met de organisatie, de vrijwilligers en al die andere atleten van deze 25e editie een onvergetelijk evenement en schrijf je alvast in via de website www.triatlonveenendaal.nl. Doe dit voor 1 juni en ontvang korting op het inschrijfgeld.

De Triathlon van Veenendaal is één van de drie oudste triathlons van Nederland en met ruim 500 deelnemers de grootste triathlon van de provincie. Door de verschillende afstanden staat het evenement zeergoed aangeschreven bij zowel nationale topatleten als recreatieve sporters van alle leeftijden en niveau's





Ingezonden persbericht