Ballonnen en entertainment op Parkfeest en Ballonnenfestijn in Mill


Ruim 20 luchtballonnen op Ballonnenfestijn 2007

MILL, 20070726 -- Het Parkfeest en Ballonnenfestijn van feest en showorkest Toeternietoe is dit keer weer groter en gevarieerder dan alle voorgaande jaren. Er zijn diverse kramen met gerechten, verschillende activiteiten voor kinderen, ruim 20 luchtballonnen, live muziek, een spectaculaire nightglow en nog veel meer. Kortom, het Parkfeest op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2007 in Mill is een uitje voor het hele gezin. Entree is natuurlijk gratis!

Het Parkfeest begint zaterdag 18 augustus om 17.00 uur in het Millse Landschapspark met het Ballonnenfestijn. Ruim 20 ballonnen zullen er die avond opstijgen en er zijn nog tickets beschikbaar. Verder zijn er demonstraties van de vrijwillige Millse brandweer, live muziek door one-man-band René Goossens en later van Torkest, na het opstijgen van de ballonnen gratis ranja voor de kinderen en als de ballonnen terug zijn in het park een spectaculaire nightglow. Dit is een sensationeel licht en geluidsshow waaraan ook diverse ballonnen met hun krachtige vlammende branders deel zullen nemen.

Tevens staan er tijdens de parkfeesten op zowel zaterdagavond als zondagmiddag diverse eetkramen. Zo is er een mobile snackbar, suikerspin, loempiakraam en de allerkleinste poffertjes kraam van Nederland. Maar ook is er een kraam met hotdogs en gerechten als Mex-Wrap sin carne (vegetarische wrap met bonen en groente), Suikermaïs met boter en zout, Salade/Fingerfood (met en zonder vlees) Zeg maar een bordje met salade en hapjes die je met 1, 2 of 3 mensen kunt eten bij de borrel, wijn of bier. Uiteraard is er ook ijs en verzorgen de leden van het organiserende Toeternietoe zelf de bar.

Diverse lokale en regionale dweilorkesten zullen op zondag 19 augustus vanaf 13.00 uur het Millse Landschapspark muzikaal gaan vullen. Zo hoort en ziet u Hogenoodt uit St.Anthonis, de Neulers uit Cuijk, Team plezier uit Rosmalen en Moizat, smartlappenkoor Goedzat en Toeternietoe uit Mill. Tussen de optredens van deze orkesten door zal zanger en presentator Jan Hendriks uit Haps zorgen voor amusement en vermaak.
Daarnaast is er ook aan activiteiten het een en ander te vinden. Zo is handbalvereniging MHV'81, korfbalvereniging Miko '76, volleybalvereniging Apollo en hockeyclub HCM aanwezig. Zij zullen actief iedereen betrekken bij hun takt van sport om zo iedereen kennis te laten maken met hun vereniging. Ook zijn er diverse springkussens, zal Scouting Mill kinderen schminken en zolang de voorraad strekt gratis pakjes drinken voor kinderen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.parkfeestmill.nl en telefonisch bij Ad Heijs tel. 06-10860006 en Arnold Toenders tel. 0485-455998. Graag tot ziens op zaterdag 18 en zondag 19 augustus in Mill.