Elvis Presley Ruil / verzamelbeurs en soundmix


Soundmix avond Elvis Presley

EEXTERVEENSCHEKANAAL, 20070810 -- Elvis Presley. Het is alweer dertig jaar geleden dat Elvis op veel te jonge leeftijd overleed. In Eexterveenschekanaal wordt dit feit op 18 augustus 2007 herdacht met een Elvis Presley ruil- en verzamelbeurs, filmavond, karaoke en soundmix show.

De meest belangrijke pop artiest uit onze geschiedenis wist door zijn muziek mensen te bereiken en deze als fans aan zich te binden. Ofschoon hij nooit een optreden buiten de V.S. heeft gedaan, was hij overal ter wereld bekend. Mede door de media aandacht in 1977 heeft hij ook na zijn overlijden de mensen met zijn muziek weten te raken.

Ieder merk en product laat zich graag verkopen, deze gebruiken vaak bekende mensen om dat doel te bereiken (kijk maar naar onze hedendaagse reclames. Zo zijn er duizenden Elvis artikelen op de markt gekomen. Van sleutelhanger tot wandklok en van sokken tot telefoon. Mocht u iets van Elvis zoeken, willen ruilen of willen verkopen dan is dit net iets voor u. Wij bieden u de mogelijkheid om in een prettige sfeer eens op alle gemak te kijken en wellicht iets te kopen of ruilen. Mocht u een stand willen dan kan dat natuurlijk ook en deze worden gratis aangeboden. Misschien vindt u hier hetgeen dat u altijd heeft gezocht ! Laat uw kans niet voorbij gaan en kom !

Om deze dag een extra tintje mee te geven zullen er diverse fragmenten uit de muziek en film carrière van Elvis via een groot scherm te zien zijn. Tevens is er 's avonds de mogelijkheid voor karaoke en soundmix. Iedereen mag meedoen van jong tot oud. Natuurlijk zijn hier ook prijzen te winnen voor de beste zanger(es). Als u niet voor de spulletjes komt dan is het zeker de moeite waard om dit eens bij te wonen. En als u er toch bent, misschien schuilt er ook in u een verborgen talent. Doe mee en proef de sfeer en gezelligheid.

Eexterveenschekanaal een dorp vol gezelligheid met een prima dorpshuis. Waar kunt u nog gratis terecht ? Juist.......Bij ons ! Gratis toegang en gratis stands en entertainment in combinatie met een prima keuken en bar, wij doen ons best en u hoeft alleen maar te komen.

Onze bar en keuken zijn open.

Van 14.00 tot 22.00

Datum Zaterdag 18-08-2007
Lokatie Buurthuis "de Kiep"
Semsstraat 95
Eexterveenschekanaal





buurthuis de kiep