Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Popkenners noemen haar 'The new Anouk'
Dennis zaterdag live in Podium
Hardenberg-, DENNIS is de artiestennaam van Denise van Donselaar, een jonge, stoere zangeres gezegend met buitengewoon veel talent en een geweldige stem. Na het succes van de radiohits 'No Can Do' en 'Today' is enkele dagen geleden haar derde single uitgekomen: 'Bubblegum'. Zaterdagavond (18-08) komt Dennis met haar live-band optreden in Podium Hardenberg.

Dennis componeert muziek, schrijft teksten en excelleert samen met haar sterke band op het podium met een unieke energieke performance. De carrière van DENNIS ontwikkelt daardoor zich in een sneltreinvaart. TMF nam haar direct op in het programma TMF Kweekvijver dat zich richt op nieuw Nederlands talent. Zo stond ze met haar band op de TMF Awards. De internationale sound, die ook het gevolg is van het werken aan haar album in Zweden, heeft inmiddels vele vakgenoten en radiostations enthousiast gemaakt. Ook Radio 3FM was zeer onder de indrukvan haar werk. Inmiddels heeft DENNIS een Essent Award gewonnen en speelde ze zeer succesvol op Noorderslag.

NIEUWE SINGLE!
Na het succes van de radiohits 'No Can Do' en 'Today' is enkele dagen geleden haar derde single uitgekomen: 'Bubblegum'. Deze catchy popplaat is inmiddels opgenomen op de playlists van diverse radiostations. De single is afkomstig van haar onlangs uitgebrachte debuutalbum 'Her name is Dennis' welke een uitgekiende mix van rock en pop, dance en soul biedt. Kom zaterdag in Podium kijken en luisteren naar... 'de nieuwe Anouk'! Deuren open om 22.00 uur. Meer informatie lees je op de website www.poppodium.nl.

Einde Persbericht