Ingezonden persbericht


Finalisten A1 Team Nederland / OTTO Workforce Gofor geselecteerd

Tijdens de ING Race Salon in Ahoy, het startsein voor Bavaria City Racing, zijn vandaag door OTTO Workforce en A1 Team Nederland de laatste vijf kandidaten voor de functie van A1 Team Nederland Gofor geselecteerd.

Van het totaal aantal aanmeldingen waren er ruim veertig uitgenodigd voor de selectiedag in Ahoy, waarbij de kandidaten aan allerlei tests onderworpen werden en gesprekken voerden met OTTO. Daarna werd samen met A1 Team Nederland de laatste selectie gemaakt. Alle kandidaten konden gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de Race Salon te bezoeken, waarbij natuurlijk de nieuwe A1 Team Nederland auto niet overgeslagen werd.

Deze vijf finalisten worden binnenkort bij A1 Team Nederland in Katwijk uitgenodigd voor een laatste selectiegesprek, waarna A1 Team Nederland de definitieve keuze zal maken. Deze Gofor zal gedurende het komende seizoen de hele wereld overgaan en daarbij veel verschillende soorten werk te doen krijgen, van het schoonmaken van de auto tot het mogelijk helpen bij de pitstops.

A1 Team Nederland geeft morgen samen met A1 Team Nederland rond 15.00 uur een demonstratie tijdens Bavaria City Racing samen met A1 Team Ierland.