Ingezonden persbericht


Persbericht 3FM - 13 augustus 2007

3FM Serious Politics presenteert op Lowlands: Het Grote Ongemakkelijke Klimaatdebat

3FM Serious Politics debatteert tijdens Lowlands met onder meer Minister van VROM Jacqueline Cramer, rapper Lange Frans, poolreiziger/3FM-dj Michiel Veenstra en het Lowlands-publiek over het klimaatprobleem. Het Grote Ongemakkelijke Klimaatdebat vindt plaats op zondag 19 augustus om 11.45 uur in de LIMA-tent. Gespreksleiders zijn presentator Lennart Booij en 3FM-dj Eric Corton.


Onderwerp van de discussie is het klimaatprobleem ná de hype rond Al Gore. Wie kent de oplossingen voor het probleem en wat is de impact van de klimaatproblematiek op ons eigen leven. Het debat wordt gevoerd aan de hand van drie stellingen: 'Al Gore heeft ongelijk', 'Het is de schuld van China' en 'We moeten radicaal anders gaan leven'.

De stellingen worden geïntroduceerd door acteurs van het NTGent die in de huid kruipen van de Amerikaanse vice-president Dick Cheney, Shell-topman Jeroen van der Veer en Hu Jintao, president van de Volksrepubliek China.

3FM Serious Politics: Het Grote Ongemakkelijke Klimaatdebat wordt mogelijk gemaakt door 3FM, Tetra Pak en BKB.

3FM Serious Politics

Met 3FM Serious Politics besteedt 3FM aandacht aan politiek en politieke issues op een manier die jongeren aanspreekt, over onderwerpen die voor jongeren belangrijk zijn. 3FM Serious Politics volgt partijen en lijsttrekkers ten tijde van verkiezingen en initieert politieke discussies rond thema's die er voor jongeren toe doen.

3FM Serious Politics op Lowlands

zondag 19 augustus, 11.45 - 13.00 uur, Lima-tent



Ingezonden persbericht