Ingezonden persbericht


Norah Jones voelt zich thuis in Amsterdam

Tijdens haar recente optreden in Amsterdam (dat door zijn besloten karakter alleen toegankelijk was voor genodigden) liet Norah Jones het publiek weten zich aardig thuis te voelen in de hoofdstad. Tussen de bedrijven door onthulde de jazzster dat ze de avond vóór het concert zich te goed had gedaan aan een heerlijk broodje shoarma. Norah smikkelend aan een snack nabij het Leidseplein is niet het beeld wat je automatisch van de Amerikaanse artiest hebt...

Iedereen kent Jones wél van haar fluwelen vokalen en dromerige jazzsongs waarmee ze het publiek soepeltjes om haar vingers windt. Haar eerste twee albums verkochten in totaal zo'n slordige 30 miljoen exemplaren en haar nieuwe cd Not Too Late breekt wederom alle records. Voor de eerste keer zijn alle songs op Jones' album (mede) van haar hand. In de zomer is de vedette opnieuw in Amsterdam: zouden we haar weer kunnen betrappen een broodje shoarma etend?

Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Zondag 19 augustus 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 60,-/E 55,-/E 50,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 21 april om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD01M8023
===============================================