Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NICK & SIMON OP ZONDAG 19 AUGUSTUS IN DIERENRIJK EUROPA

Muziekshow met Kids 4 Fun en Nick & Simon in vernieuwd dierenpark

Mierlo, vrijdag 3 augustus 2007 - Het populaire zangduo Nick & Simon verzorgt op zondag 19 augustus een optreden in het vernieuwde Dierenrijk Europa. De zangers geven om 14.00 uur een optreden op het centrale parkplein. Nick & Simon scoorden hits met onder meer de singles 'De Soldaat', 'Herwinnen' en 'Steeds Weer'. Het optreden wordt vanaf 12.00 uur voorafgegaan door een muziek- en spelletjesshow van Kids 4 Fun.

De tijgers, ijsberen, berberbapen, zeehonden en haaien in Dierenrijk Europa in Mierlo krijgen concurrentie van twee andere sterren. Op zondag 19 augustus komen Nick & Simon naar het park. Om 12.00 uur start het programma van Kids 4 Fun met Howard de Knuffelleeuw. Er wordt muziek gedraaid en er worden spelletjes gespeeld met het publiek. Om 14.00 uur verzorgen Nick & Simon een feestelijk optreden op het centrale parkplein. Het populaire duo scoorde in het voorjaar van 2006 met hun eerste single 'Steeds Weer' en duikt sindsdien regelmatig op in de hitlijsten.

Meer events
Het optreden van de twee zangers is één van de events waarmee Dierenrijk Europa deze zomer alle veranderingen die het park heeft ondergaan viert. Het dierenpark voerde onlangs het nieuwe thema 'lekker beesten tussen de dieren' door waarbij kinderen zelf kunnen ervaren hoe dieren leven en wat zij kunnen. Ook werden onder meer tijgers aan de dierencollectie toegevoegd. Dierenrijk Europa organiseert ook Zotte ZOOmeravonden (4, 11, 18 en 25 augustus tot 22.00 uur) en een Nickelodeon Magazine Lezersdag (26 augustus). Bezoekers hoeven geen toeslag te betalen voor het optreden. De reguliere entreetarieven zijn van toepassing. Meer informatie over het vernieuwde dierenpark is te vinden op www.dierenrijkeuropa.nl.