Ingezonden persbericht


(pic)

PERSBERICHT d.d. 10 aug. 2007

35 JAAR ZOMERMARKTEN DALEN !

TWAALF ARTIESTEN BIJ ZOMERTOER DALEN

Het is dit jaar 35 jaar geleden dat enkele Daler ondernemers begonnen met een zomermarkt. Dus reden voor een jubileumfeestje. Vandaar dat op zondag 19 augustus een extra evenement is gepland door de Stichting Dalen Promotie: TV Oranje / Radio NL komen met de podiumshow naar Dalen. Zij nemen een groot aantal artiesten mee...

De zomermarkten-organisator "Stichting Dalen Promotie" biedt deze artiestenshow aan, aan de Daler bevolking en de bezoekers van de jaarlijkse zomermarkten. Kortom voor iedereen die erbij wil zijn. Toegang gratis !

"We zijn enorm blij dat deze Zomertoer deze zondagmiddag in Dalen is. Vanaf een grote podiumtruck wordt een grandioos muziekspektakel aangeboden aan alle fans van muziek van eigen bodem. Er zijn optredens van landelijk bekende artiesten, spelletjes, weggeefacties en nog veel meer. De Zomertoer wordt live uitgezonden door Radio NL (97,1 FM). Ook zijn de camera's van de TV Oranje Showflits aanwezig. Overigens is RadioNL ook te beluisteren via www.radionl.fm".

De radio-uitzending vanuit de mobiele studio begint om 11.00 uur en vanaf 13.00-18.00 uur treden de artiesten op, op het podium dat staat opgesteld in het centrum van Dalen.

De artiesten die in Dalen optreden zijn:
Jannes - Helemaal Hollands - Bastiaan Ragas - Rene Karst - Ed Nieman - Grad Damen - Lucas en Gea - Stef Ekkel - Tamara Tol - Bouke - Patrick - Erwin Hulzebosch

"We verwachten een grote publieke belangstelling", vertelt de voorzitter van Stichting Dalen Promotie. "Het Nederlandse lied is op dit moment mateloos populair. En dat je als bezoeker zo'n reeks van artiesten ziet optreden tijdens een gratis toegankelijke show is natuurlijk helemaal mooi".

Meer informatie is te lezen op www.dalen.nu

Heeft u naar aanleiding van bericht nog vragen dan kunt u contact opnemen met: Henk de Jonge (voorz. Stichting Dalen Promotie), bereikbaar onder telf.nr. 0524-552539.


---- --