Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom zondag 19 augustus

BERGEN OP ZOOM, 19 augustus 2007

Roosendaler (28) door het lint in ouderlijke woning

ROOSENDAAL: Een 28-jarige inwoner van Roosendaal is zaterdagavond rond 22.00 uur aangehouden op de Televisiestraat. Hij zou, vermoedelijk onder invloed van de harddrug GHB, kort daarvoor onder meer een spiegel in zijn nabijgelegen ouderlijke woning hebben vernield. Zijn vader belde met de politie. De Roosendaler is na verhoor in vrijheid gesteld, maar omdat hij nog wat boetes op had staan, werd hij direct opnieuw aangehouden.

Drukke horecanacht in Roosendaal

ROOSENDAAL: Het was met enkele vechtpartijtjes en andere kleine ordeverstoringen wat onrustig zaterdagavond- en nacht in het centrum van Roosendaal. Agenten belast met het horecatoezicht verrichten vijf aanhoudingen.

Een 19-jarige man uit Roosendaal werd aangehouden op de Panneboeter, omdat hij niet voldeed aan bevel of vordering. Een 33-jarige Roosendaler overkwam hetzelfde op doe locatie, omdat hij een politieagent beledigde. Een 16-jarige jongen uit Bergen op Zoom werd na het verstoren van de openbare orde gevraagd weg te gaan uit het centrum van Roosendaal, maar daar had hij kennelijk geen trek in. Ook hij werd aangehouden, dat gebeurde op de Molenstraat. Na deze aanhouding ontstond er een schermutseling tussen agenten en twee 16-jarige broers uit Roosendaal. Zij werden op de Bloemenmarkt aangehouden wegens openlijke geweldpleging

Beschonken weggebruikers aangehouden

STANDAARDBUITEN: Een 22-jarige automobiliste uit Oudenbosch is zondagmorgen rond 02.15 uur aangehouden op de rijksweg A17 wegens rijden onder invloed. Ze blies 165 ug/l en omdat ze een beginnen bestuurder is, ligt voor deze categorie automobilisten de grens op 88 ug/l. Met een rijverbod van twee uur is ze na verhoor heengezonden; proces-verbaal wordt opgemaakt.

ROOSENDAAL: Rond 03.30 uur is op de Bloemenmarkt een 21-jarige Roosendaler aangehouden. Hij reed met hoge snelheid over het plein en vloog bijna uit de bocht. Op het bureau bleek dat hij te veel had gedronken; de man blies 395 ug/l. Door zijn gevaarlijke rijgedrag werd zijn rijbewijs ingevorderd. Na verhoor kon hij met een proces-verbaal op zak naar huis.

ROOSENDAAL: Op de Kade werd rond 05.30 uur een 28-jarige bromfietser uit Oudenbosch aangehouden. Hij blies 600 ug/l en kreeg een rijverbod van 6 uur. De man reed bogendien zonder een helm erg hard door het centrum van Roosendaal.

Inwoner Zevenbergen aangehouden met mes in auto

ZEVENBERGEN: Een 30-jarige inwoner van Zevenbergen is zondagmorgen rond 02.30 uur aangehouden op de Van Strijenstraat. Hij dook in zijn auto weg toen surveillerende agenten voorbij reden. Bij een controle bleek hij diverse inbrekerswerktuig en ook een flink mes in de auto te hebben liggen. Op basis van verboden wapenbezit is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul