Politie Zeeland


---


W-2655-2007. Bromfietsen gestolen in Vlissingen
In Vlissingen zijn zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag in Papegaaienburg en in Kalkoensprenk bromfietsen gestolen.
De weggenomen bromfiets in Papegaaienburg is een blauwe Peugeot met kenteken DX078N. Deze bromfiets was afgesloten door middel van een stuurslot.
De bromfiets die is gestolen in Kalkoensprenk is een zwarte Aprilia SR. Deze stond niet op slot omdat de eigenaar zijn slot had uitgeleend.

O-2656-2007. Man geslagen met steen in Nieuwdorp
Zondag om 02.30 uur is een man geslagen met een steen op de Ring in Nieuwdorp.
De 19-jarige man uit de gemeente Borsele kreeg een woordenwisseling met een bekende. De bekende pakte hierop een steen en sloeg hiermee in het gezicht van de 19-jarige.
De 19-jarige gaf hierna een vuistslag in het gezicht van de andere man. De 19-jarige heeft een pijnlijk gezicht en pijnlijke tanden aan het voorval overgehouden.

O-2657-2007. Ongeval met motor in Tholen
Zaterdag om 19.12 uur vond op een recreatieterrein bij de Speelmansplaat in Tholen een motorongeval plaats waarbij een persoon gewond is geraakt.
Tijdens een stunt van semi-profs stond een stuntster uit Tholen op de vooras van een speciale motor terwijl de bestuurder, eveneens afkomstig uit Tholen, een wheely maakte.
Bij het neerkomen gleed de stuntster van de steunen af en kwam op het asfalt terecht waarna zij de motor over zich heen kreeg. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met vermoedelijk gebroken enkels.


Z-2658-2007. Auto tegen bomen in Koewacht
Zondag, even na middernacht, is een bestuurster van een personenauto in de Hazelarenstraat in Koewacht tegen twee bomen gereden.
De 39-jarige vrouw uit Maastricht pakte haar handtas van de bijrijderstoel en verloor hierdoor de controle over haar auto en raakte twee bomen aan de rechterzijde van de weg. De vrouw raakte niet gewond. De personenauto is zwaar beschadigd.

W-2659-2007. Man aangehouden in Middelburg
Politie Zeeland heeft zondag om 01.05 uur een man aangehouden wegens mishandeling op de Markt in Middelburg.
De 44-jarige aangehouden man, afkomstig uit Rusland, gaf een 28-jarige man uit Middelburg in een horecagelegenheid enkele vuistslagen in het gezicht. Even daarvoor had de 44-jarige aan de 28-jarige gevraagd waar zijn vriend was. Deze wist van niets en kende de 44-jarige niet.
Terwijl de 28-jarige voor de horecagelegenheid met de inmiddels gearriveerde politie sprak kwam de 44-jarige ook naar buiten en deelde nog een klap uit aan de 28-jarige. De 44-jarige is hierop direct aangehouden door de politie.





Politie Zeeland