Politie Zeeland


---


O-2660-2007. Man aangehouden in Goes
Politie zeeland heeft zondag rond 01.00 uur een man aangehouden in de Koepoort in Goes.
De 40-jarige man reed in een personenauto zonder verlichting en weigerde een blaastest. De 40-jarige man uit Haarlem is hierop aangehouden. Bij een blaastest, afgenomen op het politiebureau, bleek dat de man bijna 4x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij was ook niet in het bezit van een rijbewijs.

W-2661-2007. Vrouw aangehouden in Vlissingen
Zondag rond 19.30 uur heeft Politie Zeeland in een horecagelegenheid in de Walstraat in Vlissingen een dronken vrouw aangehouden.
De 51-jarige vrouw uit Etten-Leur weigerde de horecagelegenheid te verlaten en viel ook andere klanten lastig. Ze is aangehouden wegens openbare dronkenschap en het verstoren van de openbare orde.
De 51-jarige is ingesloten in Torentijd.

Z-2662-2007. Man geslagen met fles in Cadzand
Zondag tussen 04.00 uur en 05.00 uur is bij een horecagelegenheid in Cadzand een man geslagen met een fles.
De 26-jarige man de gemeente Sluis raakte in de gelegenheid in gesprek met een meisje toen een man op hem afkwam en hem vroeg wat hij met dat meisje deed en hem een tikje tegen zijn gezicht gaf.
Eenmaal buiten begon een groep mannen de 26-jarige lastig te vallen en toen hij weg wilde lopen kreeg hij een harde klap tegen zijn achterhoofd met een flesje. Het flesje spatte op zijn hoofd uit elkaar. De 26-jarige is toen snel de horecagelegenheid ingerend.

O-2663-2007. Man mishandeld in Yerseke
Zondag tussen 00.45 uur en 01.00 uur is in de van Randwijckstraat in Yerseke een man mishandeld.
De 52-jarige man uit Yerseke bevond zich in een horecagelegenheid toen hij plotseling van achteren werd aangevallen. Hij is door twee mannen geslagen en geschopt. Ook terwijl hij op de grond lag bleven de mannen schoppen en slaan.
De 52-jarige is naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling van zijn verwondingen.
De 52-jarige kende de twee mannen.