Politie Haaglanden

Haaglanden, 19-08-2007

Boete en dagvaarding voor vechten
Den Haag - Een aanrijding gevolgd door vernielingen en een vechtpartij was er 18 augustus rond 00.30 uur de oorzaak van dat politieagenten twee mannen aanhielden op de Van Alkemadelaan. De mannen in de leeftijd van 40 en 42 jaar beiden uit Den Haag waren betrokken bij een aanrijding waarna een vechtpartij ontstond en er meerdere vernielingen gepleegd werden. De auto van de tegenpartij raakte beschadigd. De Hagenaars reden weg maar konden door politieagenten achterhaald worden. Eén van de Hagenaars kreeg een dagvaarding, de ander een boete van 550 euro.

Vast na steekpartij
Den Haag - In een strandtent aan de Strandweg vond 19 augustus rond 02.30 uur een mishandeling en een steekpartij plaats. Getuigen wezen politieagenten drie jongens aan die inmiddels in een HTM bus op de Gevers Deynootweg zaten. De jongens in de leeftijd van 17 en 19 jaar bleken in de strandtent ruzie gekregen te hebben met een 22-jarige man uit Purmerend. Er werden klappen uitgedeeld en één van de jongens pakte een mes en stak het slachtoffer. De drie jongens zitten nog vast.

Nog 84 dagen tegoed
Den Haag - Politieagenten controleerden 19 augustus om 09.25 uur een man op de Paviljoensgracht die zich nogal opvallend gedroeg. De 41-jarige man uit Den Haag bleek nog een aantal boetes niet betaald te hebben. Inmiddels bleek dat behoorlijk opgelopen te zijn. In totaal heeft hij nog 84 dagen tegoed.

Gestolen scooter
Den Haag - Politieagenten controleerden 19 augustus om 05.00 op de Groot Hertoginnelaan uur twee jongens op een scooter. De jongens konden niet aantonen dat de scooter van hen was. Dat klopte want de scooter bleek gestolen te zijn. De jongens zijn aangehouden voor diefstal cq heling. De politie onderzoekt de zaak verder.

Gewonde na steekpartij, 2 mannen aangehouden
Leidschendam - Op grond van een goed signalement dat getuigen gaven aan de politie konden agenten 19 augustus ronde 01.45 uur een 17-en een 18-jarige jongen uit Zoetermeer aanhouden op de Scheepswerf. De beide mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een steekpartij op het Damplein. Daar ontstond ruzie over een meisje. Een 17 jarige jongen uit Voorburg raakte gewond. Hij is opgenomen in een ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak.

Op heterdaad betrapt
Leidschendam - Een bewoner van de Bruining Ingenhoeszlaan hoorde 19 augustus rond 03.30 uur een vreemd geluid in zijn tuin. Toen hij naar buiten keek zag hij drie mannen aan een fiets rommelen. Toen de melder de tuin inliep renden de jongens weg. De melder ging achter de jongens (16 en 17 jaar) aan en belde de politie. Deze kon de drie aanhouden op de Mr. van Steelaan. De drie jongens uit Zoetermeer, Voorburg en Den Haag krijgen een proces-verbaal.

Te diep in het glaasje
Monster - Bij een alcoholcontrole op de Appelgaarde om 05.30 uur bleek een 26-jarige man uit Den Haag te veel te hebben gedronken. Hij blies 675 ugl wat inhield dat hij direct zijn rijbewijs kon inleveren. De alcohollimiet ligt op 220 ugl (= 0,5 promille). De Hagenaar ging zonder rijbewijs en met een proces-verbaal naar huis.

Drie aangehouden voor belediging
Delft - Een 19-jarige man uit Zoetermeer meende, nadat hij een bekeuring kreeg op de Mekelweg voor wildplassen, agenten te moeten beledigen. De agenten hielden de man aan voor belediging, hij kreeg een proces-verbaal.
Ook op de Wijnhaven troffen agenten rond 04.30 uur twee mannen (61 en 47 jaar) beiden uit Delft aan die hen beledigden. Ook zij gingen met een proces-verbaal op zak naar huis.

Ingebroken in woning, 2 mannen aangehouden
Nootdorp - Een bewoner aan het Zetveld kwam 18 augustus rond 01.45 uur thuis en zag twee mannen in zijn woning die, toen ze hem zagen, er als een haas vandoor gingen. Politieagenten zagen even later de mannen, die er in een auto vandoor gegaan waren rijden op de Bernhardlaan in Voorburg. Op grond van het signalement hielden de agenten de twee aan. De mannen, 23 en 32 jaar uit Den Haag en Nootdorp zitten nog vast.

Slingerend op de bon
Zoetermeer - Een slingerende auto op de Voorweg trok 18 augustus rond 05.20 uur de aandacht van politieagenten. Toen zij de automobilist controleerden bleek deze te rijden onder invloed. Hij blies 550 ugl, 220 ugl is toegestaan. De 33-jarige man uit Zoetermeer bleek ook nog een boete niet betaald te hebben. Dat leverde 11 dagen zitten op of 550 euro betalen. De Zoetermeerder ging met een proces-verbaal naar huis.

Feestje eindigt in vechtpartij
Zoetermeer - Een woordenwisseling in een restaurant aan de Dorpsstraat leidde 19 augustus om 01.30 uur tot een vechtpartij waarbij meerdere personen klappen kregen. Uiteindelijk konden politieagenten twee mannen uit Zoetermeer (44 en 18 jaar) aanhouden op verdenking van mishandeling. De beide mannen kregen een proces-verbaal.



Laatst gewijzigd 19-08-2007 18:51 | © Politie Haaglanden