Voedsel en Waren Autoriteit

Beddenreus roept matrassen terug

21 augustus 2007 - terughaalactie

Beter Bed Holding meldt dat dochterbedrijf BeddenREUS matrassen van het type Slowfoam 300 terugroept. Uit onderzoek van en recente levering van deze matrassen vanuit China is gebleken dat de matrassen giftige stoffen bevatten.

Uit voorzorg heeft Beter Bed besloten om een eerder geleverde partij ook te laten testen op deze giftige stoffen en roept de matrassen die al verkocht zijn terug.

Heeft u een Slowfoam 300 matras gekocht bij BeddenREUS, dan kunt u deze terugbrengen naar de winkel, waar u het aankoopbedrag terug krijgt.

Meer informatie:

* www.beddenreus.nl of 0413 - 338 800
* Gasvormige bestrijdingsmiddelen in containers met kindermatrassen (17 augustus 2007)

Terughaalactie Beddenreus

T ERU G R O EPA C T IE
BeddenREUS roept 'Slowfoam 300 '
matrassen terug.
Naar aanleiding van de testresultaten met betrekking tot een container met 'Slowfoam 300 ' matrassen (728 stuks)uit China waarin te hoge waarden benzeen en 1,2 dichloor- ethaan zijn aangetroffen,heeft BeddenREUS (onderdeel van Beter Bed Holding NV, 30 . lialen,alleen in Nederland)besloten uit voorzorg alle matrassen van dit type terug te roepen.In totaal zijn er 1310 'Slowfoam 300 ' matrassen verkocht..Ook is de verkoop van deze matrassen onmiddellijk gestaakt.
Klanten die een 'Slowfoam 300 ' matras hebben gekocht,,worden verzocht deze terug te brengen naar de BeddenREUS winkel.Zij krijgen het aankoopbedrag volledig terug. Andere onderdelen van Beter Bed Holding NV hebben nooit matrassen uit China in het algemeen en van deze leverancier in het bijzonder geïmporteerd.BeddenREUS heeft in China uitsluitend deze matras (Slowfoam 300)ingekocht. Voor nadere informatie en het persbericht:
www.beddenreus.nl of 0413 -338 800