RET

Voordelig reizen in Schiedam

Dinsdag 21 augustus 2007

In de weekenden van september en op Brandersfeestenvrijdag 28 september kan iedereen voor maar EUR 1,50 reizen met de bus, tram en metro in Schiedam. September is al jaren dé evenementenmaand in de stad. Om de evenementen en de winkels in de binnenstad goed bereikbaar te maken, heeft het College van B&W van gemeente Schiedam in samenwerking met de RET besloten deze speciale dagkaart uit te geven. De kaart is na afstempeling de hele dag geldig in de bus en tram (zone 5327 en 5319) en het metrotraject Vijfsluizen - Marconiplein.

Met de Evenementendagkaart reist u voordelig naar onder meer het Strand aan de Schie, de Bruidsbeurs, Open Monumentendag, Open Ateliers, Rondje Schiedam en de Brandersfeesten. Ook zijn de diverse markten als de boekenmarkt en versmarkt een bezoek zeker waard. Met de dagkaart reist u natuurlijk ook voordelig vanuit de binnenstad naar bijvoorbeeld het Zomerfeest in Groenoord of het Ridderevenement in Schiedam West.

U kunt uw Evenementendagkaart hier online kopen. Na de ontvangst van de betaling ontvangt u de dagkaart(en) na vijf werkdagen met de post op het door u ingevulde adres. Houd hier rekening mee met uw geplande bezoek aan de binnenstad. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij het Gemeentelijk Informatie Punt: 010 246 53 04.

U kunt ook terecht bij één van de volgende verkoopadressen:
- Gemeentelijk Informatie Punt in de Stadswinkel van het Stadskantoor
- VVV kantoor aan de Buitenhavenweg

- De Blockshop in de Groenelaan

- Bas van der Heijden aan de Laan van Bol`Es
- Bas van der Heijden aan het Broersveld

- Albert Heijn in Hof van Spaland

- Miro`s tabak aan het Rubensplein

- Primera Woudhoek aan het Geuzenplein

---