Politie Limburg-Zuid
1. Limburg Zuid
2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Chris Timmermans
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( woensdag 22 augustus 2007

Geleen; opnieuw vangst partij verdovende middelen

Gisteren heeft de politie opnieuw een partij verdovende middelen aangetroffen in een woning in Geleen, nadat afgelopen zondag ook al 11 kilo amfetamine en 2000 XTC pillen in beslag waren genomen. Dat gebeurde na enkele huiszoekingen in woningen en een garagebox in Geleen en Beek.

Op basis van die huiszoekingen deden rechercheurs van politie Limburg-Zuid gisteren een inval in een woning aan de Mesdagstraat in Geleen. Daar troffen zij een grote hoeveelheid verdovende middelen aan. Naast drie kilo heroïne en twee kilo amfetamine vond de politie ook zo'n 700 gram cocaïne in de woning. Een 40-jarige vrouw uit Geleen werd bij de inval aangehouden. Het onderzoek is in volle gang en de politie sluit nieuwe aanhoudingen niet uit.

Sittard; vrouw door man gestoken

Een 27-jarige vrouw uit Sittard is gisteren met steekwonden in een arm en een been naar het Maaslandziekenhuis overgebracht. Ook bleek haar kaak gebroken te zijn.
De vrouw had ruzie met haar man gehad in hun woning aan de Verdistraat in Sittard. Daarbij zou hij haar hebben gestoken. De 30-jarige man werd door de politie aangehouden en is in verzekering gesteld.

_______

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616

---- --