Evangelische Omroep

XNOIZZ FLEVO FESTIVAL OP RADIO EN TELEVISIE

De organisatie van het Xnoizz Flevo Festival roept al haar bezoekers op een radio, mét batterijen, mee te nemen. Het festival zendt namelijk 24 uur per dag alle concerten van het hoofdpodium en La Luna uit. Bezoekers kunnen Xnoizz Flevo Festival Radio live ontvangen en dus zelfs nog in hun tentje genieten van de festivalsfeer. Kijk voor meer info op www.flevofestival.nl

Xnoizz Flevo Festival op radio én televisie
Op zondag 26 augustus zendt 3FM live de Xnoizz Flevo Festival-afterparty uit met alle hoogtepunten van het festival. Naast de live radio-verslaggeving en de afterparty op 3FM, is het Xnoizz Flevo Festival ook te volgen via de televisie. Op Nederland 3 is een samenvatting te zien van de hoogtepunten van het festival. Uitzendtijdstip volgt later.

Over het festival
Het Xnoizz Flevo Festival wordt jaarlijks in augustus gehouden en trekt ruim 8000 bezoekers. Het festival biedt jongeren een breed programma aan met muziek uit binnen- en buitenland, lectures, cabaret, theater, kunst, sport en workshops. De doelstelling van het Xnoizz Flevo Festival is jongeren de gelegenheid te bieden om in een ongedwongen en feestelijke omgeving meer te ontdekken over het christelijk geloof.

Noot voor redactie,