Ingezonden persbericht


26 augustus a.s.

Kunstkoopzondag met Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland in de schijnwerpers

Zoals u van ons gewend bent zal het op 26 augustus a.s. ook wederom kunstkoopzondag zijn maar deze keer gaat het een speciale dag worden met de Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland in de schijnwerpers! Deze stichting organiseert jaarlijks het muziekfestival "Maak de droom waar"! Hier beleven 14.000 verstandelijk en meervoudig gehandicapten en hun begeleiders de dag van hun leven. Dit evenement kunnen zij alleen realiseren door steun van donateurs. Kunsthandel Gennep vindt dit een prachtige gedachte en zet zich daarom al 2 jaar in voor dit goede doel. Ook dit jaar zetten wij ons weer in om op 12 december 2007 zoveel mogelijk kinderen de dag van hun leven te geven.

Tijdens deze unieke kunstkoopzondag op 26 augustus a.s. doneren wij van elk verkocht werk van onze kunstenaars 10% aan de Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland! U kunt natuurlijk ook zelf een donatie geven! Mevrouw v.d. Bos van de Stichting staat u graag te woord op nummer 079-331 87 00. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Een donatie kost minimaal 50,00 euro maar dan geeft u wel een kind een onvergetelijke dag! Namens de Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland alvast bedankt voor uw steun!

Dus kom allen naar onze Kunstkoopzondag in de Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van onze kunstenaars te bewonderen! Waaronder Herman Brood, Richard Smeets, Rob Franssen, Paul Megens, Annemiek Pijpker, Johan Huijzer, Cornelis Schouten, Debi en Ans en Ton Rijkers. Voor meer info kunt u bellen 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-20 55 50 62 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl

Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond hebben wij nog een avondopenstelling. Wij zijn dan geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens onze kunstkoopzondagen, de laatste zondag van de maand, zijn wij geopend van 10.30 uur tot 17.30 uur.

U bent van harte welkom!

---- --