Ingezonden persbericht


Snelle straatracer Juiced 2 officiële sponsor GameVillage Party 9 in Den Haag

Persbericht - 6 augustus 2007

Nijmegen, 6 augustus 2007 - THQ's aankomende straatrace-game Juiced 2-Hot Import Nights is de officiële hoofdsponsor van de GameVillage Party 9 in Den Haag. De game Juiced 2 lijkt een ware droom voor straat-race liefhebbers te worden. Gamers kunnen hun eigen wagens vormgeven en krijgen de mogelijkheid om op echt bestaande locaties te racen. Natuurlijk bevat de game ook de nodige straat-scene elementen zoals urban DJ's, beeldschone dames en de nodige vette beats. Juiced 2 komt 21 september uit in Nederland en België voor de PC, de Nintendo DS, de Playstation 2, de Playstation 3 en de PSP. De GameVillage Party 9: Juiced 2-Edition vindt plaats op zondag 26 augustus in Den Haag. Iedereen kan zich inschrijven voor deze party. Ook gamers die geen lid zijn van GameVillage.

Als officiële sponsor van de GameVillage Party 9 stelt THQ exclusieve faceplates en skins beschikbaar van Juiced 2. Hiermee kunnen bezoekers van de GameVillage Party hun eigen consoles of handhelds een bijzonder stoere look geven. Deze exclusieve Juiced-prijzen en andere vette prijzen zijn te winnen bij de verschillende toernooien op de GameVillage Party 9. De aankomende party barst van de populaire toernooien. Anders dan op veel andere LAN-party's worden veel van deze toernooien gespeeld op consoles zoals de Nintendo Wii, de Playstation 3, de Playstation 2 en de GameCube. Op de GameVillage Party 9 worden de volgende toernooien gehouden: Wii Sports (Wii), Gears of War (Xbox 360), Forza 2 (Xbox 360), Pro Evolution Soccer 6 (PS2), Super Smash Bros (GameCube), Dancing Stage Mario Mix (GameCube). Iedereen kan zich voor deze toernooien inschrijven. Bij ieder toernooi zijn mooie prijzen te winnen. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door grote uitgevers uit de game-industrie.

Naast de net genoemde toernooien is er tijdens de GameVillage Party 9 alle ruimte om vrij te gamen. De GameSyndicate in Den Haag beschikt over meer dan 50 pc's waarop bezoekers tegen elkaar, of met elkaar, kunnen gamen. Ook is er de mogelijkheid om vrij te gamen op de verschillende consoles van Microsoft, Nintendo en Sony. Aan het eind van de party is er ruimte voor een grootse prijsverloting en een goodiehunt. Hierbij maak je als bezoeker kans op mooie prijzen, zelfs als je geen enkel toernooi hebt gewonnen. Genoeg redenen dus voor iedere gameliefhebber uit Nederland en België om zich in te schrijven voor de aankomende GameVillage Party 9 op zondag 26 augustus in de GameSyndicate in Den Haag. Gamers hoeven geen lid te zijn van GameVillage om zich in te schrijven voor de party. Inschrijven of meer informatie? Zie: www.gamevillage.nl/gvparty9

Artikelen en beeldmateriaal van de afgelopen GameVillage Party 7:
· Fotogallery van de GameVillage Party 8: MotoGP07-Edition: http://media.gamevillage.nl/media/showgallery.php/cat/779
· Verslag van de GameVillage Party 8: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=175773
· Video GameVillage Party 7: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=171593
· Artikel in het Algemeen Dagblad: www.ad.nl/rotterdam/article943311.ece

OVER JUICED 2
Hoofdsponsor van de GameVillage Party 9 is Juiced 2: Hot Import Nights. Deze game is een ware droom voor straat-race liefhebbers. Je kunt je eigen wagens vormgeven, je krijgt de mogelijkheid om op echt bestaande locaties te racen en je tegenstanders hebben een enorm goede AI. Natuurlijk bevat de game de nodige straat-scene elementen zoals urban DJ's, beeldschone dames en de nodige vette beats. Het driften en powersliden is in Juiced 2 nog meer verbeterd. Ook het online-gamen krijgt een hele nieuwe lading met Juiced 2. Je kunt je eigen auto vormgeven, je eigen crew samenstellen en racen maar. Je kunt zelfs weddenschappen aangaan bij de straatraces. De game komt 21 september uit voor DS, PC, PS2, PS3 en PSP.

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht