7e bl ote billen loop zandvoort

23/08/2007 15:22



Uitgeverij Johni Media



Wie houdt er nou niet van een goed geprononceerde bilpartij? Op zondag 26 augustus is het gelukkig weer zover. Johni Media, uitgeverij van onder andere Lust Magazine, de Erotische Krant en Porn organiseert de zevende editie van de Blote Billen Loop.

Begin van de middag zal het startschot gegeven worden voor talloze bouncende billen. Locatie: Strandpaviljoen Maribaya (Zuidstrand 2) op het altijd wervelende en tot de verbeelding sprekende naaktstrand van Zandvoort, Heel veel blote billen zullen zich verdringen om de finish te halen. Mooie, voluptueuze, jonge, oude, zachte en strakke; Billen komen in alle soorten en maten dus er is voor elk wat wils.

De race strekt zich uit over vijf kilometers heet wit strand dus er valt veel, heel veel te zien. De toeschouwers zowel als de deelnemers kunnen hun ogen verlekkerd uitkijken.

Het fenomeen Blote Billen Loop is een directe afgeleide van het Amerikaanse Bare Bum Running. Hoewel er wel een grote beker is voor de winnaar, stelt de Nederlandse organisatie de keiharde Fun voor het winnen. De schaars geklede keet is belangrijker dan het binnenhalen van de eerste prijs.

We hopen op een spetterende dag met heel veel zonnig plezier en heel veel weergaloze billen.

Meer Info: www.blotebillenloop.nl





http://www.blotebillenloop.nl