Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Jongeren, seks en internet TV.

Internet TV wordt steeds belangrijker voor jongeren. Het grote voordeel van RTV Channel is dat het aantrekkelijke elementen van veel verschillende media combineert: je kunt 24 uur per dag kijken en luisteren naar popmuziek. Je kunt er info zien over concerten, entertainment vinden en je kunt jezelf laten zien en jezelf gemaakte programma opsturen voor uitzending.. RTV Channel is het jongerenkanaal bij uitstek, waarop alle elementen( sex. drugs en rock and roll) samenkomen waarin veel jongeren geĂŻnteresseerd zijn.

RTV Channel is twee jaar geleden gestart als internet TV station, waar alleen live word uitgezonden . Dat is anders dan zovele video on demand websites, die pretenderen onder de naam internet TV een graantje mee te pikken, zonder zich aan Buma te storen. RTV Channel is een laagdrempelig medium met als doel bekend en onbekend talent meer kans te geven in om hun videoclip te laten zien aan een groot aantal kijkers . Iedere artiest kan op eenvoudige wijze materiaal video aanleveren.

RTV Channel blijft snel groeien. Iedere dag ontdekken weer nieuwe jongeren de muziek TV zender op Internet. Via (deeplinks) word RTV uitgezonden door duizenden andere websites/portals. Dit resulteert in heel veel extra kijkers per dag. Op 23 augustus j.l. is de breedband verbinding met internet verdubbeld. Dat verhoogt het kijkplezier enorm.

Internet TV stations die live uitzenden, zoals RTV Channel waren er twee jaar geleden nog niet zoveel. RTV Channel is is online kijk en luisterplezier. Je hoeft niet in te loggen en je hebt alleen maar een windows mediaplayer nodig om de uitzendingen te zien. RTV Channel doet meer voor onbekend talent en indie artiesten dan MTV of TMF . Artiesten die hun zelf opgenomen dvd, cd-single, op video uitbrengen, kunnen deze via RTV Channel laten uitzenden. Ongecensureerd: wat MTV of TMF niet wil uitzenden, is bij RTV Channel gewoon te zien: erotiek en babes komen regelmatig voorbij.

Spoton: Iedere week staat er een band, magazine, actueel onderwerp of een bedrijf in the spotlights van RTV Channel, zoals deze week een Stranddag voor diabetici, met meer achtergrondinformatie.

Video-Alert!
Iedere week is er een Video-Alert. Ieder kwartier komt de clip langs . Op die manier wil RTV Channel artiesten beter voor het voetlicht te brengen. RTV Channel heeft een contract met Buma voor het uitzenden van muziek.

Kijk mee op: http://www.rtvchannel.tv


---

Noot voor de redactie: