Persberichten Binnensticht, 10.15 uur

Utrecht, 26-08-2007

Snelheidscontroles

DE BILT - Vrijdagmiddag heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Utrechtseweg. In totaal werden 454 voertuigen gecontroleerd waarvan 17 de maximum toegestane snelheid van 80 km/u overschreden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 117 km/u.

ZEIST - Vrijdagmiddag werd ook op De Dreef een snelheidscontrole gehouden. Hierbij werden 18 bekeuringen uitgeschreven. Waaronder vijf voor overschrijding van de maximum toegestane snelheid, acht voor het onnodig geven van signalen, drie voor het niet dragen van een gordel en een maal voor het niet handsfree bellen.

Baldadigheid

ZEIST - In de nacht van vrijdag op zaterdag 25 augustus heeft de politie een man aangehouden op de Slotlaan omdat hij tegen de deur van het postkantoor aan het trappen was. De 17-jarige verdachte uit Langbroek bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij heeft twee bekeuringen gekregen, voor baldadigheid en openbare dronkenschap.

Onder invloed

ZEIST - In de nacht van zaterdag op zondag 26 augustus heeft de politie een bestuurder op de Lageweg aangehouden in verband met rijden onder invloed van alcohol.

De man blies bij de ademanalyse op het politiebureau 660 ug/l. Tevens bleek de 35-jarige verdachte uit Leusden al een volledige rijontzegging te hebben in verband met rijden onder invloed van alcohol. Om deze reden is zijn auto in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.



Laatst gewijzigd 26-08-2007 11:07 | © Politie Utrecht