Politie Zeeland


---


W-2725-2007 Mishandeling in Middelburg
Omstreeks 23.55 uur gisteravond vond een mishandeling plaats in een café aan de Markt in Middelburg.
Naar aanleiding van deze mishandeling zijn vier mannen aangehouden, variërend in leeftijd tussen 22 en 35 jaar. Zij zijn allemaal afkomstig uit Middelburg. De mishandeling startte in het café, hier werden de vechtersbazen naar buiten gegooid, maar zij kwamen later terug om verhaal te halen. Hierop kwamen er cafébezoekers naar buiten en achtervolgden de verdachten. Even later konden twee verdachten, 22 en 25 jaar oud, worden aangehouden op de Penninghoeksingel. Een derde verdachte is buiten bewustzijn aangetroffen in de Stadhuisstraat in Middelburg. Wat er met hem gebeurd is is nog niet duidelijk. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De vierder man kwam zich melden op het politiebureau en is daar aangehouden.

O-2726-2007 Zonder benzine
Op de Deltaweg in Goes troffen agenten vannacht rond 01.08 uur een bestelbusje aan.
Het busje was net in de berm geduwd door de bestuurder en een omstander, omdat het niet meer wilde starten. De bestuurder betrof een 21-jarige Pool. Door de agenten is de ANWB gebeld die constateerde dat er geen benzine meer in de tank zat. Dit werd opgelost en het busje kon zijn weg weer vervolgen, ware het niet dat de Pool naar alcohol rook en hij moest dus een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij teveel gedronken had en hij kreeg een rijverbod van drie uur. Ook kreeg hij een bekeuring van 220 euro.

Z-2727-2007 Onder invloed
In de Dorpsstraat in Schoondijke is vannacht rond 01.35uur een automobilist betrapt die onder invloed van alcohol in zijn auto reed.
De 47-jarige man uit Halle (B) moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij drie keer teveel gedronken had. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Z-2728-2007 Plassen is wassen.
Een 17-jarige inwoner van Terneuzen kroop vannacht achter een politiebus.
Even later kwam hij er achter vandaan, terwijl hij zijn gulp dichtknoopte. Door twee agenten is de jongen staande gehouden en men heeft met z'n drieen geconstateerd dat de achterkant van de bus nat was. Dit duidde erop dat de jongen tegen de bus had staan urineren. De jongen heeft dit uiteindelijk ook toegegeven en hij kon mee naar het bureau waar hij een bekeuring kreeg voor wildplassen. Ook had de politie weer een brandschone bus, want die is keurig gewassen door de Terneuzenaar. Is óók een leuk klusje om 04.00 uur 's morgens.

Z-2729-2007 Onder invloed
In Graauw, over de Zandbergsestraat, reed vannacht om 05.05 uur een politieauto.
Ineens werd deze ingehaald door een personenauto. De auto ging met dik 100 kilometer per uur door het dorp en sloeg op een gegeven moment de Graauwsedijk in. Hier zette hij zijn verlichting uit. De automobilist bleef nog wel doorrijden met nog steeds de hoge snelheid. Uiteindelijk is de chauffeur aangehouden door de agenten. Het bleek een 32-jarige man uit de gemeente Hulst die had gedronken. Hij wenste niet mee te werken aan een blaastest. Zijn rijbewijs is ingevorderd.





Politie Zeeland