Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 26/08

BERGEN OP ZOOM, 26 augustus 2007


Politie maakt einde aan illegale house-party

ZEVENBERGEN Agenten hebben vanmorgen rond 06.00 uur een eind gemaakt aan een illegale House-Party op de Dikkendijk. Het beëindigen van de party, die bezocht werd door honderd tot tweehonderd mensen, verliep zonder problemen.

Naar aanleiding van enkele geluidsoverlastklachten stelden agenten in het buitengebied van Zevenbergen een onderzoek in. Op het voormalige vuilstortplaats trof de politie een grote groep feestende mensen aan. De organisator van het feest, een 33 jarige man uit Tilburg, vervoegde zich bij de agenten. Nadat de politie hem vorderde het feest te beëindigen voldeed hij daar aan.

Politie arresteert man na huiselijk geweld

HALSTEREN De politie heeft vanmorgen rond de klok van 03.30 uur in een woning in Halsteren een 47 jarige inwoner uit Bergen op Zoom aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 40 jarige vriendin uit Sint Annaland te hebben mishandeld.

Gealarmeerde agenten troffen in de woning het slachtoffer. De vrouw had meerdere verwondingen in het gezicht. Het tweetal was op visite bij kennissen waar ze een woordenwisseling kregen. De woordenwisseling ontaardde in een vechtpartij waarbij de verdachte zijn vriendin meerdere keren in het gezicht sloeg waarbij ze het bewustzijn verloor.

Dronken automobilist veroorzaakt aanrijding

FIJNAART De politie heeft vanmorgen even na 01.00 uur in de Vermeerstraat een onder invloed verkerende 56 jarige automobilist uit Fijnaart aangehouden. Agenten controleerden de man nadat hij betrokken was bij een verkeersongeval. De man reed als automobilist over de Vermeerstraat in de richting van de Merelstraat. Bij het nemen van de bocht kwam hij in aanrijding met twee geparkeerde autos. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 640 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Politie rekent graffititemaker in

BERGEN OP ZOOM De politie heeft vanmorgen tegen 00.30 uur op de Markiezaatsweg een 20 jarige inwoner uit Bergen op Zoom aangehouden voor vernieling. Tijdens de surveillance zagen de agenten dat de man tegen de gevel van een bedrijf aan de Konijnenburgweg graffiti aanbracht met rode verf. Toen de agenten hem aanspraken fietste de man weg. Het lukte de agenten korte tijd later de man te laten stoppen. In een van zijn zakken trof de politie een rode stift. De verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding. De agenten zette daarom een wurggreep en een armklem aan om hem onder controle te krijgen. Op het bureau legde hij een bekennende verklaring af.

Glaasje op, laat je

KLUNDERT Agenten controleerden kort na middernacht op de Stoofdijk een 66 jarige automobilist uit Klundert. De man verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 750 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De man verklaarde op het bureau ongeveer 10 glazen bier te hebben gedronken. Voorzien van een rijverbod mocht hij na verhoor te voet vertrekken.

ROOSENDAAL Agenten hebben gistermiddag op de Rijksweg A58 een 27 jarige automobiliste uit Breda aangehouden. De vrouw reed met een lage snelheid over de Rijksweg in de richting van Wouw. Omdat haar snelheid steeds verminderde en ze van links naar rechts over de Rijksweg reed trachtte een andere weggebruiker haar naar de kant te begeleiden. Gealarmeerde agenten stelden een onderzoek in en controleerde de vrouw. De vrouw verklaarde geen alcohol genuttigd te hebben maar wel wiet te hebben gerookt. Op het bureau werd bloed van haar afgenomen

Bergenaar aangehouden terzake identiteitsplicht

BERGEN OP ZOOM De politie heeft gisteravond op de Pegasuslaan een 23 jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Agenten controleerden gisteravond een auto waarin de 23 jarige man als inzittende in zat. De man kon zich niet legitimeren waarop de agenten hem aanhielden.



Auteur: Desiree Brabers