Politie Noord-Holland-Noord

Twaalfjarige jongen vermist



Schoorl, 26-08-2007 o Vanaf zondagmorgen 26 augustus 2007 11.00 uur wordt vanuit Schoorl de 12-jarige Tom van der Meer vermist.

De jongen staat met zijn ouders op camping Jamarco aan de Voorweg in Schoorl. Hij ging even op de camping fietsen en is sindsdien niet meer gezien. Vanaf 11 uur is gezocht door de politie, reddingsbrigade en staatsbosbeheer. Ook werd een politiehelikopter ingezet.

Tom van de Leek (afkomstig uit Utrecht) heeft een lengte van 1,60 meter, een licht getinte huidskleur en kort donker stekeltjes haar (dus niet de haardracht p de bijgevoegde foto). Hij ging gekleed in een donkerblauwe ¾ broek, een groen T-shirt met oranje vest. ook droeg hij groen/bruine Crocks (plastic klompen). Hij reed op een oranje-blauwe kinderfiets.

Tom heeft geestelijke beperkingen en fietst normaal op een driewieler. Hij kan op een gewone fiets niet ver zelfstandig fietsen. Hij kent door vorige vakanties in Schoorl wel enigszins de weg in de directe omgeving. Hij is gefascineerd door druk verkeer en verkeerslichten.

Getuigen die Tom hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie in Noord-Holland Noord, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 26-08-2007 17:59 | © Politie Noord-Holland Noord |