Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

WEGENS SUCCES NU NAAST AMSTERDAM OOK IN UTRECHT, ROTTERDAM, HAARLEM EN DEN HAAG

ZOMERSE RESTAURANT WEEK BOMVOL CULINAIRE VERRASSINGEN OP TOPNIVEAU

Amsterdam - De Restaurant Week, die afgelopen maart liefhebbers van goed eten en restauranthouders in Amsterdam bij elkaar bracht, was een buitengewoon groot succes. Vandaar dat organisator www.diningcity.com dit jaar nog met een zomerversie van de Restaurant Week komt. Van 27 augustus tot en met 2 september staan behalve Amsterdam, ook Rotterdam, Utrecht, Haarlem en Den Haag een week lang in het teken van gerechten van uitstekend geboden kwaliteit voor zachte prijsjes. 25 euro voor een driegangen diner en 20 euro voor een driegangen lunch bij toprestaurants als Le Cirque, Le Garage, Sazanka, de Nederlanden, de Hoefslag en Cheval Blanc. Deze zomer zijn er bovendien twee extra services die dineren tijdens de Restaurantweek in Amsterdam nog plezieriger en gemakkelijker maken - een centrale oppas service voor kinderen en een speciale singles-avond. Reserveren kan vanaf 1 augustus en via de site www.restaurantweek.nl. Het denderende succes van de Restaurant Week
In de Restaurant Week kunnen mensen op een feestelijke en aantrekkelijk geprijsde manier kennis maken met de kookkunsten van toprestaurants. Deze overgewaaide trend uit New York is in maart 2007 door online restaurant gids www.diningcity.com in Amsterdam geïntroduceerd en trok 20 duizend liefhebbers naar de deelnemende restaurants in de hoofdstad. Wegens de enorme interesse in een vervolg op deze culinaire manifestatie, is er van 27 augustus tot en met 2 september een zomereditie in het leven geroepen, nu in liefst vijf verschillende steden tegelijk.

Oppasservice en singles avond in Amsterdam
Ouders met kinderen kunnen in Amsterdam bovendien profiteren van een centrale oppasservice georganiseerd door een professioneel kinderopvangcentrum. De singles-avond vindt plaats op woensdagavond 29 augustus, onder leiding van een professioneel datingbureau. Zo kunnen singles niet alleen genieten van een driegangen menu voor 25 euro maar ook van de mogelijkheid om te daten tijdens het eten.

Reserveren vanaf 1 augustus
Onder de deelnemende restaurants zijn absolute topgelegenheden zoals sterrenrestaurant Le Cirque in Den Haag, Sazanka van het Okura Hotel en restaurant Le Garage van Joop Braakhekke in Amsterdam. De exclusieve en stijlvolle restaurants als de Nonnerie en de Hoefslag in Utrecht en restaurant Cheval Blanc in Heemstede, onlangs bekroond met een Michelin ster doen verder mee. In deze toprestaurants en vele andere kun je dineren voor 25 euro en lunchen voor 20 euro.

Reserveren kan vanaf 1 augustus en alléén op de site www.restaurantweek.nl. Indien je kaarthouder bent van American Express kun je al twee dagen eerder reserveren zodat je verzekerd bent van een mooie plek.

DiningCity.com is een toonaangevende online restaurantgids, gestart in 1998 en momenteel actief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Antwerpen, Madrid, Geneve, Rome, New York en zelfs in Hong Kong. Bezoekers van de website kunnen restaurants zoeken op prijsklasse, soort keuken, ligging en sfeer. Informatie over de restaurants wordt gepresenteerd aan de hand van foto's, menu's en interactieve mogelijkheden zoals online reserveren en virtuele tours. Wat DiningCity.com onderscheidt, is de combinatie van aantrekkelijk en aansprekend beeld en de interactieve mogelijkheden. Zie ook www.diningcity.com.

Noot voor de reactie, niet bestemd voor publicatie: Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u een bezoek brengen aan de persafdeling op http://www.restaurantsweek.nl/pers.

Verder kunt u contact opnemen met:

DiningCity.com
Contactpersoon: Jeroen van den Brink / Floris van Altena Telefoonnummer: 06 24 24 60 37 / 06 47 36 24 03
Email: jeroen.van.den.brink@diningcity.com / floris.van.altena@diningcity.com

USP Marketing PR
Contactpersoon: Tessa aan de Stegge/ Charlotte Rings Telefoonnummer: 020 42 32 882
Email: tessa@usp.nl/ charlotte@usp.nl

---- --